Fiets je mee met Team CIONET tijdens de IT Leaders Cycling Challenge op vrijdag 20 mei 2020

Published by Floortje Akkerman
April 05, 2022 @ 3:04 PM

CIONET organiseert in samenwerking met MIR Sportmarketing de IT Leaders Cycling Challenge voor alweer de 11e keer! Voor zowel beginners als gevorderden in diverse afstanden variërend van 65 tot 95 km.

Ook dit jaar weer met verschillende teams startend vanuit een nieuwe locatie: Buitenplaats Kameryck in het Groene Hart! Elke deelnemer fietst op eigen niveau mee en in kleinere groepen wordt er onderweg door voormalig wielerprofs (vorige jaren waren dit Niki Terpstra & Bram Tankink) instructies en tips gegeven.

Dit jaar hebben we 2 topsprekers uitgenodigd voor een inleidend kijkje achter de schermen van een professioneel fietsteam:

Meefietsen vrijdag 20 mei 2021?
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in Team CIONET. Registreer je snel via het online registratieformulier en geef aan dat je meefietst in het CIONET-team. Zie je het CIONET Team niet in het registratieformulier staan? Grote kans dat het team dan vol is. Mail dan naar Floortje, misschien dat zij jou ergens anders in een team kan plaatsen.

 Let op! Deelname is alleen toegankelijk voor IT beslissers! Bij een annulering korter dan 2 weken voorafgaand aan het event, zijn we genoodzaakt EUR 175,- in rekening te brengen om gemaakte kosten te dekken.

Programma

  • Va 8.45 uur - ontvangst koffie/thee. Registratie & omkleden.
  • 9.30 uur - Welkomstwoord
  • Aansluitend start wielerclinic & lunchbuffet onderweg
  • Tussen 16.00-17.00 uur aankomst - daarna douchegelegenheid
  • Aansluitend buffet en prijsuitreiking
  • Tegen 19.30 uur afsluiting

Contactinformatie
Met vragen rondom deelname aan de IT Leaders Cycling Challenge kun je terecht bij Floortje Akkerman via floortje.akkerman@cionet.com of via 0648118113.

Verslag van 2019 bekijken? Dat kan hier.

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email