Join us

CIONET LIVE: Cyber Security Strategy: The system versus the data - dinsdag 16 april 2019

Published by Floortje Akkerman
February 11, 2019 @ 3:10 PM

Cybersecurity staat als ruim 10 jaar bij CIONET op de agenda als sessie. Waar het eerst nog ging over bewustwording en de menselijke factor, gaat het de laatste jaren vooral over de strategie, de groeiende complexiteit en vooral het toenemende deel van het budget dat naar digitale veiligheid gaat. Er moeten harde keuzes worden gemaakt. Ook dit jaar gaan we het dus hebben over het cyber strategie. Wat is leidend: Een veilige infrastructuur of een focus op data? 

De huidige infrastructuur wordt autonomer en veel organisaties hebben steeds minder speelruimte om zelf te bepalen welke systemen en tools ingezet worden.

 Zoals we in de eerste sessie van het jaar al hebben gezien gaat de automatisering van de automatisering steeds verder. Wie heeft nog invloed op de cyber security strategie en wie bepaald de prioriteiten deze dagen? Uit welke hoeken komen de nieuwe gevaren en uitdagingen? Welke competenties heb je nodig in de naaste toekomst? 

Weer genoeg om over te praten tijdens de volgende CIONET LIVE sessie. Wij zorgen voor een mooi programma, jullie zorgen dat het een leuke en leerzame middag gaat worden!

Sprekers volgen nog!

Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:00 uur netwerkborrel

Datum:         donderdag 16 april 2019
Tijd:              14:00 uur - 17:00 uur en aansluitend borrel
Locatie:        Zoetermeer

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET Live event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Neemt u dan contact op met info_nl@cionet.com.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Vragen? Laat het ons weten

 

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think