Join us
Login

Let's talk about The Future of Work

Published by Marita Vleugel
November 03, 2020 @ 6:05 PM

Hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst er voor IT bedrijven en IT professionals uit? En welke (nieuwe) skill sets zijn er nodig?

Jij bent met jouw bedrijf volop in (digitale) beweging. Misschien moet je helpen om die beweging te stimuleren of zelfs voorop lopen bij de veranderingen. Maar hoe zorg jij ervoor dat jij dat volhoudt? En dat jouw team dat volhoudt? Sterker nog, hoe zorg je er voor dat jij en jouw team relevant blijven voor jouw bedrijf? Welke (nieuwe) skill sets zijn nodig? Hoe zoek en bindt je de juiste talenten aan jouw bedrijf.

Tijdens het Fast Forward Insights (video) interview 'The Future of Work'  gaat Herman van Bolhuis (CIONET & bestuurslid FME) hier over in gesprek met Rikkert Achtereekte (Yacht - onderdeel van Randstad). Bekijk hier het video interview.

Fast Forward Insights - the innovation unconference 1 oktober 2020 werd georganiseerd door CIONET Netherlands - 3D Makers Zone - FME - SmartIndustries.

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en Digital Leaders van gedachten te wisselen over The Future of Work? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com om toegang te krijgen tot de online CIONET community App, onze web conferenties en andere bijeenkomsten.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think