Join us
Login

Save the date: Fast Forward Insights - 1 oktober 2019

Published by Floortje Akkerman
September 03, 2019 @ 11:18 AM

Save the date 1 oktober 2019 (12:00 - 18:00 u) en meld je aan voor de CIONET innovation Unconference: Fast Forward Insights waar 150 Digital Leaders samenkomen voor een inspirerende middag waar innovatie en business samenkomen!

Schermafbeelding 2019-09-03 om 10.44.33


Welkom in het gouden tijdperk van technologische innovatie! Een tijdperk waarin Digital Leaders de kans krijgen om de meerwaarde van technologie en innovatie voor hun bedrijf te ontdekken. Hoe kan ik in mijn organisatie innoveren? Wie is verantwoordelijk? Hoe krijg ik iedereen mee? Welke innovaties zijn relevant voor de business? Nog voldoende werk aan de winkel om digitale transformatie en innovatie vorm te geven, uit te bouwen en verder te optimaliseren en high-performance digital organisations vorm te geven.

Specialisten, thought leaders en visionairs waaronder:

  • Mark Zawacki (oprichter 650 Labs, Milestone Group uit Silicon Valley & ‘Rethinking Everything’) en
  • Edo Roos Lindgreen (hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam en voormalig partner KPMG) nemen je mee de wereld van innovatie in waarin ze je zullen verrassen, verbazen en inspireren met hun visie en kennis over trends en ontwikkelingen op het gebied van innovatie, Digital Leadership en Digitale Transformatie en
  • Ron Kersic - Corporate Agitator & Platform Strategy & Transformation, ING Tech bij ING over platform-denken

Een aantal van de onderwerpen die aan bod komen tijdens workshops, masterclasses, korte spice-up sessies zijn onder andere:

FFWDInsights2019-themas

 

Datum-FFWD-Insights-2019Dinsdag 1 oktober 2019 van 12:00 uur (lunch) tot 18:00 uur (netwerkborrel & walking dinner)
Locatie-FFWD-Insights-2019Locatie: Haarlem
Programma-FFWD-Insights-2019Meld je aan door een mail te sturen naar Floortje. Digital Leaders en (potentiële) CIONET leden kunnen zich (kosteloos) inschrijven.
 

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Wij kijken er naar uit om je 1 oktober te verwelkomen!

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think