Join us
Login

Terugblik the innovation unconference: Fast Forward Insights 2019

Published by Marita Vleugel
October 18, 2019 @ 1:51 PM

1 oktober kwamen zo'n 150 Digital Leaders bij elkaar in de 3D Makers Zone Haarlem om met elkaar tijdens Fast Forward Insights - de innovation unconference - in gesprek te gaan over de wereld van tech gedreven transformatie en innovatie. Middels spice up sessies, open space sessies, talk show rondes en masterclasses werd niet alleen de wat of hoe van innoveren besproken maar ook waarom het cruciaal is om bewust en gefocussed te zijn op de juiste innovatie strategie en bijbehorende technologische ontwikkelingen.

Want juist nu, in dit gouden tijdperk van technologische innovatie, krijgen Digital Leaders de kans om de meerwaarde van technologie en innovatie voor hun bedrijf te ontdekken. Maar hoe kunnen ze binnen de organisatie innoveren? Wie is er eigenlijk verantwoordelijk? Hoe krijgen ze alle stakeholders mee en welke innovaties zijn er eigenlijk relevant voor de business? Tijdens Fast Forward gingen Digital Leaders met elkaar in gesprek over hoe ze digitale transformatie en innovatie vorm kunnen geven, uitbouwen en verder optimaliseren en zo high-performance digital organisations vorm te geven.

Thought leaders en visionairs waaronder Mark Zawacki (650 Labs, Milestone Group uit Silicon Valley & ‘Rethinking Everything’), Hans Winters (CEO Siemens), Edo Roos Lindgreen (hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam) en Ron Kersic (Corporate Agitator & Platform Strategy & Transformation, ING) namen aanwezigen mee in de wereld van innovatie en verraste en inspireerde met hun visie en kennis over trends en ontwikkelingen op het gebied van innovatie, Digital Leadership en Digitale Transformatie.

Er waren veel interactieve en inspirerende sessies waar de deelnemers met elkaar in gesprek gingen over onder andere 'de crisis in corporate innovatie', DevOps, Intelligent Automation, Blockchain & Assets, de Digitale Economy, , Leadership & Innovation, Managing Innovation, Startups & Innovating, Platform Economy, Monitoring Innovation, Board Room Dynamics, Additive Manufacturing, 5G en Quantum computing.


Er werd nog lang nagesproken tijdens de gezellige netwerkborrel en het walking dinner.

Bekijk hier de aftermovie (video) voor een terugblik van deze geweldige middag!

Fast-Forward-Insights-2019-aftermovie-play
Donderdag 1 oktober 2020 vindt de tweede editie van de 'innovation unconference' Fast Forward Insights plaats in de 3D Makers Zone te Haarlem. Houd www.ffwdinsights.com in de gaten voor meer informatie!

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET event met experts, Digital Leaders, CIO's en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.

Heeft u interesse om als sponsor aan het programma van 2020 bij te dragen en Fast Foward Insights 1 oktober 2020 bij te wonen? Stuur dan een bericht naar marita@cionet.com.

Fast Forward 2019 - powered by:

Fast-Forward-Insights-2019-is-powered-by-CIONET-3DMZ-Smart-Industry-ING-2

Fast-Forward-Insights-2019-is-powered-by-CIONET-KPN-IBM-ServiceNow-Reaktor-2

Posted in:CIONET Netherlands

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think