Join us
Login

CIONET LIVE: DIGITAL CAPABILITY DAY: Reaching digital maturity and your GDPR readiness - 25 januari 2018

Published by Floortje Akkerman
January 03, 2018 @ 10:43 AM

Met sprekers waaronder:

  • Aart van der Vlist - CIO UWV
  • Els van Eekelen - CIO CRV
  • Maxwell Keyte - Resposible for Cyber Security within Capgemini focussed on GDPR.
  • Nader Henein - Fellow of Information Privacy and Technology Leader with a passion for Security and Data Science bij BlackBerry
  • Dr. Dierk Schindler, Head of EMEA Legal Field & Deal Management & Global Legal Shared Services, NetApp (tbc)
  • Frank Kennedy, CEO, IVI Ireland
  • Okke Tissing, Principal Consultant, KPN
  • Martin Delaney, Technology Leader – General Manager, Innovation Value Institute

De Digital Economy gaat langzaam over in een autonomous economy met technologie die steeds minder controleerbaar lijkt te worden. Een wereld waar IT – OT (operational technology) tegenkomt, waar security steeds meer IT budget opsnoept, waar de business instant digital capability eist, waar het individu steeds minder speelruimte lijkt te krijgen en waar privacy (GDPR) weer in aandacht toeneemt. Spannende tijden dus.

Alle bestaande fundamenten, technologie, sturingsmechanismes, competenties en de vraagkant van IT zijn niet meer als voorheen. Niet alleen ontwikkelingen bekijken en duiden, maar ook verder kijken en ervaren hoe organisaties hier een volgende stap in kunnen zetten. Inzicht krijgen in de eigen kracht en mogelijkheden lijkt een eerste stap. Digital Capabilities staan daarom wereldwijd in de volle aandacht.

Logisch want terwijl de meeste organisaties steeds meer digitaal worden is de adaptatie niet voor elke organisatie hetzelfde. Vooral volwassen organisaties van voor de digitale revolutie hebben moeite met de transformatie. Zij missen of hebben slechts beperkt de benodigde digitale capabilities. 

Om als CIO Digitale Transformatie te leiden is het niet zozeer de vraag ‘wat moet we doen’ als wel ‘waar zijn we als organisatie toe in staat? Deze middag biedt jou dan ook praktische tips, actuele cases en best practices rondom Digital Readiness, GDPR Readiness, Cloud Adoption en CIO effectiveness. 

Kortom, tijd om met jouw collega CIO’s, CTO’s, CDO’s, IT beslissers en direct reports én thought leaders tijdens Digital Capability Day op 25 januari 2018 hierover in gesprek te gaan.

CIONET leden kunnen zich hier online aanmelden of een mail sturen naar floortje@cionet.com. Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om 25 januari aanstaande met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen over (de impact van) blockchain tijdens dit event? Neemt u dan ook contact op met floortje. Kom dus en neem eventueel je innovatie manager of andere peer mee deze dag.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think