.

Published by Floortje Akkerman
June 13, 2023 @ 1:24 PM

IT Leaders Cycling Challenge 2023: met 100 IT leaders op de fiets & Anna van der Bruggen fietst ze er uit

Afgelopen vrijdag 2 juni stond CIONET samen met AND Digital, Fortinet, Inergy, KPN, NTT Ltd., Orange Business & TOPdesk weer klaar om maar liefst met 100+ Digital Leaders tijdens de IT Leaders Cycling Challenge - voor de 12e keer alweer maar liefst - de heuvels van het mooie Limburgse landschap al wielrennend te verkennen!

Een dag volop met zon begon met een kijkje achter de schermen van professionele wielrenners:
 
  • Anna van der Breggen. Anna is een voormalig Nederlandse wegwielrenner en meervoudig wereldkampioene. Ze staat vooral bekend als klassementsrensters, klimster en is tijdrit-specialiste.
  • Aart Vierhouten, zelf 14 jaar beroepsrenner geweest & nu ploegleider bij ploegleider bij Q36.5 Pro Cycling, introduceerde Anna als de renster die vooral Alles heeft. Olympisch kampioen, Wereldkampioen, Europees kampioen & Nederlands kampioen. Hoe blijf je zo gemotiveerd als je zoveel wint vroeg Aart haar. Nu geeft Anna haar kennis door als ploegleidster bij SD Worx Cycling Team.

Uiteraard fietste Anna mee met de IT Leaders Cycling Challenge. De route door de Voerstreek en het prachtig maakte dat het weer een fantastische beleving was. Dat smaakt naar meer, op naar de 13e editie!

CIONET bedankt alle deelnemers van deze editie! Wij vonden het een onwijs gezellige dag en naar aanleiding van alle enthousiaste reacties weten we dat de deelnemers en partners er ook met plezier op terugkijken.
 
Er zijn tijdens de IT Leaders Cycling Challenge foto's gemaakt door ex prof. wielrenner en wielerfotograaf Leon van Bon. Bekijk de foto's hier online. Let op! Je hebt een wachtwoord nodig om de foto's te bekijken: 2023CIONET!
 
Mocht je suggesties ter verbetering hebben zodat we er een nóg mooiere dag van kunnen maken volgend jaar. Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.
 
Je kan de CIONET IT Leaders Cycling Challenge ook volgen op Strava! Volg ons hier.
 
Volgend jaar zeker zijn van een plek & wil je meedoen met eigen team? Mail dan marita.vleugel@cionet.com
 
 
20230602-1312-LeonvanBon-177A7373
 
NL20240531 Cycling Challenge (1)
 
20190517_Leon van Bon_CIONET_1S9A7855 kopie

 

Posted in:CIONET Netherlands

Comments (1)

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email