Five Common Mistakes When Converging Security and Networkingt Fortinet

Published by Marita Vleugel
August 15, 2023 @ 1:19 PM

 

Five Common Mistakes When Converging Security and Networking

Pas op voor deze valkuilen

Het handhaven van 'today’s digital acceleration' vergt tijd, inspanning en precisie. De inbedding van nieuwe instrumenten en investeringen vergroot de complexiteit en fragiliteit van zakelijke beveiligingsomgevingen, wat kan leiden tot communicatie- en samenwerkingslacunes, de vorming van afgezonderde systemen en vertraagde reactietijden. Het beschermen van bedrijven tegen het groeiende landschap van geavanceerde bedreigingen vereist een geautomatiseerde architectuur voor cyberbeveiligingsplatforms die gericht is op operationele efficiëntie. Deze architectuur moet breed genoeg zijn om risico's over het volledige digitale aanvalsoppervlak te minimaliseren, geïntegreerd genoeg om beveiligingslacunes te dichten en geautomatiseerd om de efficiëntie te vergroten en snelle reactietijden te waarborgen.

Lees in het eBook van Business partner Fortinet meer over veelvoorkomende fouten bij het samenbrengen van netwerken en beveiliging.

Met verandering als de enige constante, vooral gezien de snelle opname van innovaties die worden toegevoegd aan bestaande omgevingen, zijn eenvoud en aanpassingsvermogen van cruciaal belang. Naarmate het netwerk complexer en heterogener wordt, is een geconsolideerd cybersecurity platform nodig om preventie-, detectie- en reactievermogen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dit zorgt voor een eenduidig overzicht over het volledige digitale aanvalsoppervlak, sluit beveiligingslacunes en vermindert complexiteit, dit alles terwijl de operaties en incidentreacties worden versneld.

Five Common Mistakes When Converging Security and Networking Fortinet-1

Een geoptimaliseerde digitale ervaring vereist het bouwen en onderhouden van vertrouwde, hoogpresterende verbindingen tussen gebruikers, apparaten en applicaties in uiteenlopende en wereldwijde omgevingen, inclusief hybride cloudconfiguraties. Het simpelweg consolideren van silo's is niet voldoende voor dit proces. Netwerk- en beveiligingsconvergentie, het consolideren van leveranciers en samenwerking met partners vormen het antwoord. Het vermijden van de vijf fouten bij het evalueren van de volgende beveiligingsinvestering zal helpen bij het dichten van beveiligingslacunes, het verenigen van geïsoleerde systemen, het versnellen van reactietijden en het waarborgen van de groei en aanpassing van uw beveiliging aan het bedrijf.

Digitale versnelling stuwt organisaties vooruit. Maar voor de meesten is het ook een stresstest voor onderliggende netwerken terwijl bedrijven hun omgeving uitbreiden en snel nieuwe puntproducten en -diensten introduceren. Download het eBook over de veelvoorkomende fouten die optreden bij het samenvoegen van beveiliging en netwerken, en hoe deze kunnen worden vermeden, zoals:
  • Evalueren van cloudplatforms en beveiligingsoplossingen in silo's
  • Gericht op preventie
  • Geen compleet ecosysteem implementeren

eBook: Five Common Mistakes When Converging Security and Networking


Powered by CIONET Netherlands business partner:
Logo Forinet blog

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email