Ga mee als Business partner naar de Web Summit 2024 in Lissabon, Portugal

Published by Floortje Akkerman
February 27, 2024 @ 12:26 PM

Ga met als Business partner mee met de CIO Exploration trip mee naar de Web Summit van 13 t/m 15 november 2024 in Lissabon, Portugal!

Web Summit begon als een eenvoudig idee in 2010: laten we de technologische gemeenschap verbinden met alle industrieën, zowel oude als nieuwe. Sindsdien is de Web Summit uitgegroeid tot de “grootste technologie-conferentie ter wereld”. In nog geen 11 jaar tijd is de Web Summit gegroeid van 400 tot over 70.000 deelnemers uit meer dan 170 landen met meer dan 1000 sprekers. Grote tech-reuzen tot diverse internationale (maar ook Nederlandse) tech startups, bedrijven, investeerders, developers, IT-professionals en IT-beslissers zijn deze dagen aanwezig.

Web Summit CIONET NL
Afgelopen jaren heeft CIONET jaarlijks met meer dan 20 IT Execs en Digital Leaders een bezoek gebracht aan de Web Summit. In 2024 gaat CIONET wederom met een groep Digital Leaders uit Nederland naar Lissabon.

Een drietal dagen met collega Digital Leaders ervaringen delen en van gedachten wisselen over alle innovatieve onderwerpen die tijdens de Web Summit aan bod komen. Onder het genot van een goed diner de dag nabespreken. Van én naar de Web Summit worden gebracht door de CIONET bus en zelf óf met de groep aan het Web Summit programma deelnemen: het zijn een aantal inspirerende maar zeker ook gezellige dagen die je niet wil missen!

Wat zit er in het programma voor de Web Summit 2024?

  • Retourvlucht AMS-LIS. Heenvlucht maandag 13 november. Terugvlucht woensdag 15 november 2023. (tijden volgen)
  • 2 overnachtingen in hotel Borges, hartje centrum Lissabon obv logies
  • Groepsdiner op maandag en dinsdag-avond
  • Vervoer van & naar de Web Summit + Luchthaven Lissabon
  • Toegang tot de Web Summit

Interesse om mee te gaan? Laat het dan weten door een mail te sturen naar Marita Vleugel (Community & Event manager) via marita.vleugel@cionet.com. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor business partners.

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email