CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2024 - Sportief Netwerken in Limburg

Published by Marita Vleugel
June 13, 2024 @ 1:45 PM
CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2024 - Een Dag van Sportief Netwerken in Limburg
 
Vrijdag 31 mei 2024 vond de 13e editie van de CIONET Netherlands IT Leaders Cycling Challenge plaats. Ondanks een paar regendruppels hebben we genoten van een sportief netwerkevenement met meer dan 100 digital leaders!

Samen fietsten we door het prachtige Limburgse heuvellandschap, met als startlocatie het sfeervolle Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door CIONET in samenwerking met MIR Sportmarketing bv Mirjam Langedijk, brengt al ruim 13 jaar fietsminnende IT-professionals samen voor een dag vol sportiviteit en netwerken. Met begeleiding van (ex-)professionele wielrenners en top amateurs konden deelnemers de finesses van de wielersport ervaren. Het was inspirerend om te zien hoe iedereen op zijn of haar eigen niveau kon meedoen, met afstanden van 70, 85 of 100 km.

 

Aftermovie CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2024
 
Een speciaal hoogtepunt dit jaar was de aanwezigheid van Servais Knaven OLY, Voormalig prof wielrenner en Nederlands ploegleider, die ons met zijn verhalen inspireerde. Afsluitend deze dag was er een welverdiende borrel en walking dinner in het hotel.

Ook dit jaar hebben we weer prachtige foto's laten maken door ex-prof wielrenner en sportfotograaf Leon Van Bon als blijvende herinnering.

Dank aan iedereen die deze dag onvergetelijk heeft gemaakt. Op naar de volgende editie van deze CIONET Cycling Challenge!

Volgend jaar meedoen met een eigen team? Neem contact met met Marita Vleugel (Community Partner CIONET Nederland). Meefietsen als digital leader in de 2025 editie? Meld je aan bij Floortje (Akkerman) Konings.
 

Je kan de CIONET IT Leaders Cycling Challenge ook volgen op Strava! Volg ons hier.

Bedankt, alle deelnemers voor deze leuke editie en tot ziens bij een van onze volgende CIONET (Nederland) events!

2024 editie powered by:

Logo Banner CIONET IT Leaders Cycling Challenge 2024 editie

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email