Terugblik CIONET Nederland 2023

Published by Marita Vleugel
December 13, 2023 @ 4:00 PM

Hartelijk dank voor een jaar vol innovatie, inzichten en waardevolle bijdragen

CIONET Nederland heeft in 2023 een indrukwekkende reeks evenementen georganiseerd, waarbij digital leaders en IT-executives samenkwamen om te discussiëren, te leren en te innoveren. De evenementen varieerden van conferenties en educatieve leergangen tot exclusieve diners over specifieke onderwerpen binnen de IT-wereld.

Conferenties

  • Fast Forward Insights Conferenties - #Data & AI, #Innovation en #Security. Inzichten delen over innovatie, digitale transformatie, AI, disruptie en de veranderende IT-landschappen.
  • CIOFEST Nederland - Een conferentie gericht op digitale soevereiniteit en het belang van controle, keuze en autonomie in een digitale wereld.
  • CIONET CONNECT #Public - Over Innovatie en digitale ontwikkelingen binnen de overheid.
  • Online Tech & Trends Update - Webinar en updates over smart industrieoplossingen, zoals Private 5G-gebruiksscenario's en low-code digitale transformatieverhalen.

Hospitality events

  • IT Leaders Cycling Challenge - Een sportieve uitdaging waar meer dan 100 CIO's en digitale leiders samenkwamen voor een fietsuitdaging in Vaals.
  • LCL North Sea Regatta 2023 - Exclusief meevaren.
  • Web Summit CIO Trip - Een reis naar de Web Summit in Lissabon, Portugal, waar digitale leiders de nieuwste innovaties deelden en ervaringen uitwisselden.
  • Racing Track Day with Aston Martin - Een exclusieve gelegenheid om de kracht van Generative AI te ervaren en te begrijpen hoe deze technologie organisaties richting de toekomst kan leiden.

Educatieve Leergangen

  • Nieuwe Leergang Technology Leadership - Een intensieve opleiding ontworpen door en voor ervaren Chief Information Officers, gericht op het verbeteren van leiderschapsvaardigheden en technologische expertise.
  • Leergang CIO als Commissaris - Een leergang gericht op het versterken van inzicht in management en persoonlijk leiderschap voor geïnteresseerden. De beperkte beschikbaarheid maakte dit tot een exclusieve gelegenheid.

Exclusieve Diners

  • Advisory Board Diners - Bijeenkomsten van de Advisory Board van CIONET Nederland om de planning voor het komende jaar te bespreken en specifieke onderwerpen te onderzoeken.

Intrigerende Spice Up Interviews

Deze diverse reeks bijeenkomsten toont de breedte en diepte van de onderwerpen die CIONET Nederland in 2023 heeft behandeld, waardoor digitale leiders een platform kregen om te netwerken, te leren en samen de toekomst van IT-vraagstukken te verkennen.

We verwelkomen je graag op de evenementen die we in 2024 zullen organiseren.

NL2023 terugblik cionetnl 2023 2


Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email