Web Summit 2023 - Een Onvergetelijke Ervaring voor digital leaders vanuit de CIONET community

Published by Floortje Akkerman
November 21, 2023 @ 10:00 AM

Web Summit 2023 - Een Onvergetelijke Ervaring voor digital leaders vanuit de CIONET community

De Web Summit, uitgegroeid van een bescheiden idee tot 's werelds grootste tech event of ook wel het Davos voor Geeks genoemd, brengt jaarlijks tienduizenden professionals uit diverse sectoren samen. 

f518035b-ab6c-4ca0-8dc7-c094500a53bd (1)

Met meer dan 70.000 deelnemers uit meer dan 170 landen en een indrukwekkende line-up van meer dan 1000 sprekers, blijft de Web Summit een episch center voor alle tech-enthousiastelingen. CIONET was er wederom met een groep van Nederlandse Digital Leaders bij. Het viel op dat Nederland zich op innovatief vlak heel magertjes presenteerde, zeker ten opzichte van andere landen. Dat moet volgend jaar natuurlijk anders, gezien Nederland op veel vlakken voorop loopt qua innovaties. We gaan daar verandering in aanbrengen en meer partijen bij onze Nederlandse innovatiereis naar de Web Summit 2024 betrekken.
 

Een Deepdive in Technologie en Innovatie

Gedurende drie intensieve dagen lieten we ons onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en trends. AI, AI en nog eens AI. Niettemin ook veel start-ups die een andere insteek hebben. Met 15 interessante (sub)conferenties die parallel waren geprogrammeerd, was het bijna onmogelijk om een goede keuze te maken. Gelukkig maakte de Groeps WhatsApp, waarin alle leden van de CIONET delegatie hun ervaringen en inzichten over de diverse (sub)conferenties deelden, veel goed. Daardoor krijg je toch de learnings van het gehele programma meer mee.
 
Volgend jaar gaan we weer met een CIONET delegatie van digital leaders heen. We organiseren de reis, het verblijf en het programma. Dus voor hen die er dit jaar niet bij konden zijn, de voorinschrijving voor de 2024 editie die van 11 tot 13 november zal plaatsvinden is open. Neem bij interesse contact op met Floortje Akkerman (Community & Event Manager) via floortje.akkerman@cionet.com voor meer informatie.
 

 


Wil je mee naar de Web Summit? Boek dan nu jouw all-in arrangement.a3eca066-6e55-4343-b0aa-6b6babfbe9ae (1)
Wat zit hierbij in?

  • Retourvlucht AMS-LIS. Heenvlucht maandag 11 november. Terugvlucht woensdag 13 november 2024 (tijden volgen).
  • 2 overnachtingen in een hotel in hartje centrum Lissabon obv logies
  • Groepsdiner op maandag en dinsdag-avond
  • Vervoer van & naar de Web Summit + Luchthaven Lissabon
  • Toegang tot de Web Summit

We hebben plek voor maximaal 15 deelnemers.

Heb je interesse om mee te gaan? Laat het dan weten door een mail te sturen naar Floortje Akkerman (Community & Event manager) via floortje.akkerman@cionet.com.

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email