Spice Up interview met Rene van Veen (Inergy) door Herman van Bolhuis (CIONET)

Published by Marita Vleugel
June 20, 2023 @ 12:21 PM

Spice Up interview met Rene van Veen (Inergy) door Herman van Bolhuis (CIONET)

Rene van Veen (CCO en Directeur Sales en Marketing bij Inergy) en Herman van Bolhuis (Founder CIONET NL) nemen de kijker tijdens dit Spice Up interview mee over hoe ze vanuit Inergy CIO's en digital leaders ondersteunen in het maken van een impact middels data, door deze zichtbaar en meetbaar te maken. 

Spice-up Inergy.png


Inergy helpt CIO's namelijk om kritisch naar data te kijken en deze data op een integere manier innovatief in te zetten voor de grootst mogelijke impact. Onder andere door het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, beheren en doorontwikkelen ze dataplatformen en houden ze dataplatforms up-to-date en actualiseren deze op basis van behoeftes. Daarnaast bieden ze diensten en producten zoals Snowflake, Data Science en Power BI dashboards. Ook adviseren ze rondom Power BI en ondersteunen ze CIO's door Power BI-omgevingen te verbeteren.

Meer weten over wat Inergy CIO's en digital leaders te bieden heeft? Meer info is te vinden op https://inergy.nl

Bekijk het interview op CIONET.TV (duur: 16 min) en raak geïnspireerd en geïnformeerd.


Powered by: CIONET | Inergy

logo-inergy

 

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email