Kijk mee achter de schermen bij de KLM Open op uitnodiging van Fortinet; de Official Cybersecurity Partner van de DP World Tour

Published by Floortje Akkerman
March 13, 2023 @ 12:45 PM

FORTINET KLM OPEN

Fortinet, partner van CIONET, is een van de hoofdsponsoren van de 103e editie van de KLM Open dit jaar. KLM Open zal plaatsvinden van 25 tot 28 mei 2023 bij Bernardus Golf in Cromvoirt, een relatief jonge club in Noord-Brabant die officieel werd geopend in 2012. De baan wordt geprezen om zijn prachtige ligging tegen de Loonse en Drunense Duinen!
KLM keert na twee jaar terug als naamgevingspartner van één van de oudste toernooien van de DP World Tour. Het grootste jaarlijkse internationale golftoernooi in Nederland maakt deel uit van de DP World Tour. Tijdens de KLM Open staat golf natuurlijk centraal, maar er is meer te doen. Zoals in voorgaande jaren biedt de KLM Open een VIP programma met voor elk wat wils.
 
Fortinet nodigt deze dag CIO's, CISO & digital leaders uit voor de KLM Open om een exclusief kijkje "achter de schermen" te nemen van dit toernooi. Rob Dearing, Director of Digital and Business Systems bij de DP World Tour en Alain Sanchez, Fortinet EMEA Field CISO. Zij delen de nieuwste trends op het gebied van cybersecurity en hoe de DP World Tour Fortinet-oplossingen implementeert om hun bedrijf te ontwikkelen door middel van een breed scala aan geautomatiseerde, geïntegreerde oplossingen, ondersteund door geavanceerde informatie over bedreigingen en AI-ondersteunde security services.


De rest van uw dag zal gewijd zijn aan netwerken en ervaringen delen op het gebied van cybersecurity met vakgenoten terwijl u geniet van de KLM Open.

Dit is een invitation only event. Voor meer informatie en/of vragen kan je mailen naar Floortje Akkerman:
floortje.akkerman@cionet.com.

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email