Stolt-Nielsen adopts SASE to optimize and secure global connectivity

Published by Marita Vleugel
May 16, 2024 @ 3:54 PM

Stolt-Nielsen adopts SASE to optimize and secure global connectivity

Stolt-Nielsen, een wereldwijde expert in bulkvloeistoflogistiek en duurzame landbouw op het vasteland, was zich er scherp van bewust dat het zijn infrastructuur moest transformeren om zijn concurrentiepositie te behouden. Tegelijkertijd moest het zijn wereldwijde hybride personeelsbestand ondersteunen en zakelijke groei stimuleren.

Vanwege de dynamische aard van Stolt-Nielsens bedrijf zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en beveiliging essentieel als het gaat om connectiviteit, omdat het zijn personeelsbestand 24/7 verbonden moet houden om zendingen over de hele wereld te volgen. De infrastructuur moet robuust en betrouwbaar zijn om voortdurend voor zijn klanten te zorgen. Elke downtime kan een ernstige impact hebben op verzendplannen, wat weer gevolgen heeft voor de levertijden voor zijn klanten.
 
 
Orange Business video
 
Het multinationale bedrijf is trots op zijn pioniersrol in technologie. Het was op zoek naar een betrouwbare partner om het naar het volgende niveau te tillen en de beveiliging en prestaties van zijn wereldwijde activiteiten te optimaliseren, terwijl het zijn groeiende hybride personeelsbestand ondersteunt. Dit omvatte de migratie van zijn voormalige infrastructuur en de ontwikkeling van een gefaseerde SASE-strategie.
 
"Orange Business has a SASE product that really delivers everything we need. It’s reliable, secure, scalable and flexible. And above all, it’s cost-effective." - Peter Koenders, CIO, Stolt-Nielsen 

Stolt-Nielsen was vroeg in het omarmen van SD-WAN en zocht naar de volgende generatie geavanceerde technologie met SASE. Orange Business leverde een SASE-oplossing die SD-WAN-connectiviteit combineert met een wereldwijd Security Service Edge (SSE), wat resulteert in een veilige, flexibele infrastructuur op basis van het Orange Business Evolution Platform. Deze oplossing, ontwikkeld in samenwerking met Netskope, biedt verbeterde wereldwijde connectiviteit en consistente internetbeveiliging, zowel op als buiten het netwerk. Met Netskope's SSE-infrastructuur verspreid over meer dan 70 regio's wereldwijd, kan datacentrale beveiliging worden beheerd zonder de productiviteit van Stolt-Nielsen te beïnvloeden.
 

Powered by CIONET Netherlands business partner:
Logo_Orange_Business_Services

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email