Terugblik op de Digitale Transformatie bij Heineken: een avond van inzichten en netwerken

Published by Marita Vleugel
May 16, 2024 @ 11:38 AM

Terugblik op de Digitale Transformatie bij Heineken: een avond van inzichten en netwerken

Woensdag 15 mei 2024 was een avond van digitale innovatie en strategische inzichten. Heineken opende zijn deuren voor een exclusieve groep CIO's en digitale leiders. Het evenement begon om 16:00 uur in de iconische Heineken Experience in Amsterdam, waar de gasten werden verwelkomd door Ing Yan Ong, de Global CIO van Heineken, voor een diepgaande rondleiding.

Ontdekking van Heineken's digitale strategie

De focus van de avond lag op de succesvolle digitale transformatie van Heineken, met een bijzondere nadruk op de betrokkenheid van eindgebruikers en de zakelijke aspecten van deze transformatie. Ing Yan Ong leidde de gasten door de digitale strategie van Heineken, waarbij ze niet alleen de theoretische aspecten deelden, maar ook praktijkvoorbeelden en casestudy's presenteerden die illustreerden hoe deze strategie in de praktijk werd gebracht.

PHOTO-2024-05-16-12-06-42

Delen van best practices en strategische discussies

Na de verhelderende rondleiding werden de gasten uitgenodigd voor een CIO-diner in de intieme setting van Restaurant Bar Bellini, gelegen nabij de Heineken Experience. Hier zette Herman van Bolhuis, founder van CIONET Netherlands en bestuurslid van FME, de toon voor verdere discussies onder de gasten en experts van NTT DATA. Het centrale thema van de avond, "Een succesvolle digitale transformatie naar de eindgebruikers en de business: hoe pak je dat aan?", stond centraal tijdens het diner, dat een platform bood voor het delen van best practices en het bespreken van uitdagingen en kansen op het gebied van digitale transformatie.

PHOTO-2024-05-16-12-06-43

Netwerken en kennisdeling: een waardevolle gelegenheid

Het programma bood niet alleen een diepgaand inzicht in de digitale transformatie van Heineken, maar ook een waardevolle gelegenheid voor netwerken en het delen van kennis tussen gelijkgestemde professionals. De avond was gevuld met levendige discussies, waarbij de deelnemers hun ervaringen en inzichten deelden over de 'digital journey' van hun respectievelijke organisaties.

Het evenement bood niet alleen een unieke kans om te leren van een wereldwijd toonaangevend bedrijf als Heineken, maar ook om waardevolle connecties te leggen en te inspireren voor toekomstige digitale initiatieven.


Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email