Terugblik CIONET CONNECT #PUBLIC talkshow en netwerkborrel

Published by Marita Vleugel
April 22, 2024 @ 4:02 PM

CIONET CONNECT #Public - Terugblik op digitale innovatie: overheidsleiders komen samen in Den Haag voor netwerkborrel en talkshow

Op 18 april kwamen meer dan dertig digital leaders samen voor een verrijkende netwerkborrel en een boeiende talkshow over innovatie en digitale ontwikkelingen binnen de overheid. De setting was ronduit indrukwekkend, gehouden in het majestueuze 17e-eeuwse stadspaleis Het Spaansche Hof, gelegen in het hart van Den Haag. De gasten werden verwelkomd met de belofte van een informatieve middag en met gesprekken over de voortdurende digitalisering en innovatie die de overheid vormgeeft, zowel in het heden als in de toekomst.
 
Herman van Bolhuis, de Founder van CIONET Nederland, nam het voortouw in de gesprekken. Hij nodigde innovatie overheidsleiders uit om deel te nemen aan het panel, waaronder Bob van Graft, de Chief Information Officer van CBR, Hans Wanders, CIO ad interim en Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Wigo4it, en Wendy Kwaks, sociale innovatie, transformatiekracht en leiderschap.
IMG_4531 
De focus van de bijeenkomst lag op het bespreken van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de overheid. Hoe kunnen we innoveren binnen deze sector en tegelijkertijd onze bestuurders en collega's meenemen in deze veranderingen? Dit waren de centrale vragen die de discussie aanwakkerden.
 
IMG_4527Gedurende de talkshow werd er diep ingegaan op diverse onderwerpen, variërend van de implementatie van nieuwe technologieën tot het aanpakken van de uitdagingen die gepaard gaan met digitale transformatie binnen overheidsinstanties. De expertise en inzichten van de tafelgasten boden een waardevolle context voor de aanwezigen om te begrijpen hoe innovatie wordt omarmd en geïntegreerd in de complexe structuren van de overheid.IMG_4517
 
Na een levendige en informatieve discussie was het tijd om te ontspannen en te genieten van een gezellige netwerkborrel. Hier kregen de digital leaders de gelegenheid om verder te praten, ideeën uit te wisselen en waardevolle connecties te leggen in een informele en ontspannen setting.
 
Al met al was de netwerkborrel en talkshow over innovatie en digitale ontwikkelingen binnen de overheid een succesvolle en inspirerende gelegenheid om samen te komen, kennis te delen en de toekomst van de overheid vorm te geven in het digitale tijdperk.

Bekijk de terugblik in de video:


Powered by:

NL2024 Newsletter Logoblok

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email