Terugblik CIO Healthcare dinner over Digital Patient Follow-Up

Published by Marita Vleugel
April 23, 2024 @ 3:10 PM

CIONET Healthcare diner over Digital Patient Follow-Up

Het CIO Healthcare diner, georganiseerd door CIONET Nederland op 11 april, bood een unieke gelegenheid voor CIO's en digital leaders van ziekenhuizen om samen te komen en belangrijke uitdagingen en kansen te bespreken in het tijdperk van digitalisering van patiëntenzorg.
 
Het evenement vond plaats in de prachtige setting van Restaurant De Schans By Mike en Wes in Montfoort en de avond werd gekenmerkt door een rijke uitwisseling van inzichten en ervaringen.
 
Het thema van de avond, "Digital Patient Follow-Up: the challenges of hopital CIOs as the future of healthcare is reshaped", bracht de aandacht naar de verschuiving naar online geneeskunde en de impact ervan op de rol van CIO's in ziekenhuizen. De discussies concentreerden zich op de implementatie van nieuwe technologieën zoals mobiele apps en online platforms voor het op afstand volgen en monitoren van patiënten.
 
Herman van Bolhuis, founder CIONET Nederland was gastheer deze avond en sprak met de CIO's van vooraanstaande ziekenhuizen zoals Gelre Ziekenhuis, Deventer Ziekenhuis, Bernhoven, Meander Medisch Centrum, Rijnstate Ziekenhuis, Maastricht UMC+, Spaarne Gasthuis en St. Antonius Ziekenhuis. En aan tafel zaten CIO Corne Mulders, CIO HagaZiekenhuis en Healthcare Transformation expert Eddy Veuger.
 
Het doel was om de pijnpunten te identificeren bij het uitrollen van digitale oplossingen op grote schaal, de vereisten die gesteld worden aan MedTech-bedrijven, en manieren waarop digital leaders en klinische experts beter kunnen samenwerken voor het selecteren en implementeren van de juiste technologische oplossingen.
 
Deze bijeenkomst was niet alleen gericht op het bespreken van huidige uitdagingen, maar ook op het vormgeven van de digitale toekomst van de gezondheidszorg. Op dinsdag 24 september komen de CIO's van vooraanstaande ziekenhuizen weer samen om het belang van voortdurende samenwerking en dialoog binnen de CIONET-community verder vorm te geven.
 
Al met al beloofde de avond een waardevolle gelegenheid te zijn voor inspirerende discussies en inzichten, en de deelnemers keken uit naar verdere samenwerking om de toekomst van digitale gezondheidszorg vorm te geven.
 
Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email