Reflecties CIO Vision Diner powered by TOPdesk over Cruciale Dilemma's en Innovatieve Oplossingen

Published by Marita Vleugel
March 25, 2024 @ 1:22 PM

Reflecties CIO Vision Diner: Cruciale Dilemma's en Innovatieve Oplossingen

 

Het CIO Vision diner georganiseerd door CIONET Nederland in samenwerking met TOPdesk op 5 maart, gehouden in het prachtige Michelinsterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen, was een inspirerende bijeenkomst waar 18 digitale leiders samenkwamen. Het gespreksthema van de avond draaide om de toenemende cruciale rol van IT in kostenbesparing en het realiseren van duurzame groei. Rob Haaring, Board of Directors & CFO van TOPdesk, deelde zijn inzichten als gastspreker over duurzame groei, terwijl Herman van Bolhuis, oprichter van CIONET Nederland en bestuurslid FME, het diner voorzat. Job van Grieken, Business Unit Director Professional Services en Kelly de Bruin, Business Unit Director Industry & Retail waren aanwezig om inzichten te bieden op het gebied van respectievelijk de zakelijke dienstverlening en industrie- en retailmarkt.

Verschillende dilemma's werden tijdens de avond besproken, waaronder wat duurzame groei betekent, investering in IT-infrastructuur versus kostenbesparing, technologische innovatie versus duurzame groei en digitale transformatie versus operationele stabiliteit. Het werd een zeer geanimeerde avond waarbij het gezelschap vanuit verschillende sector elkaar makkelijk wist te vinden.

2-Mar-27-2024-05-39-06-3633-PMGenoeg stof tot nadenken over hoe je cruciale beslissingen kan nemen om duurzame groei te bereiken middels de IT-strategie. Door te kijken naar concrete dilemma's en te brainstormen over mogelijke oplossingen, konden de aanwezigen nieuwe perspectieven ontdekken en strategieën ontwikkelen om effectief om te gaan met de uitdagingen van de moderne digitale wereld.

Aan tafel deelden Job van Grieken en Kelly de Bruin hoe innovatieve oplossingen het servicemanagement binnen organisaties kunnen optimaliseren. TOPdesk, bekend om haar Enterprise Service Management oplossing, biedt een breed scala aan functionaliteiten en diensten gericht op standaardsoftware, best of breed, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Dit alles met het doel om de efficiëntie te verhogen en de gebruikservaring van dienstverlening te verbeteren. Daarnaast heeft TOPdesk de ambitie om haar rol rondom transformatie en innovatie van het IT-landschap op CIO-niveau te versterken.


Powered by CIONET Netherlands en partner:

TOPdesk logo vierkant-2

 

 

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email