The Digital Dutch presenteert: Achter de schermen bij KPN

Published by Floortje
February 22, 2024 @ 7:44 PM

TDD Logo 2023 RGB Zwart-Groen

Ondernemen is verbonden zijn. De afgelopen jaren gaf KPN zijn klanten en partners via The Digital Dutch een podium om zakelijk Nederland met hun verhaal te inspireren. Van deze klanten kreeg KPN geregeld de vraag hoe digitalisering aan hun kant werkt en wat het betekent om ieder jaar het beste netwerk te willen zijn én blijven.  

Voor de meeste mensen is bellen en internet zo vanzelfsprekend als water uit de kraan, maar daar gaat heel wat aan vooraf. Want: hoe werkt die verbinding nou concreet? Hoe anticipeert KPN op een toekomst, waarvan we nog nauwelijks weten hoe die eruitziet? En hoe doen we dat op een zo duurzaam mogelijke manier? 

In 38 minuten geeft KPN antwoorden op deze vragen en wordt zakelijk Nederland geïnspireerd met een zeldzaam en openhartig kijkje achter de schermen bij KPN.   

Bekijk Achter de schermen bij KPN hier.

KPN logo 2023_Digital_Groen_RGB-1

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email