De spanning stijgt voor de CIONET LCL Regatta op 13 juni 2024!

Published by Marita Vleugel
February 22, 2024 @ 5:59 PM

De spanning stijgt voor de CIONET LCL Regatta op 13 juni 2024!

CIO's en digital leaders maak je klaar om deel te nemen aan een opwindend avontuur tijdens de aankomende (geheel verzorgde) CIONET LCL Regatta op 13 juni 2024 vanuit de pittoreske haven van Nieuwpoort, België! Dit langverwachte evenement belooft voor het 3e jaar een dag vol spannend zeilen, netwerken en cameraderie op de open zee. Als toonaangevende community voor CIO's en digital leaders nodigt CIONET je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring die de opwinding van sport combineert met de kans om verbinding te maken met gelijkgestemde professionals uit Nederland, België, Duitsland en de UK.

Een unieke kans om te netwerken en te genieten van culinaire hoogstandjes

Maar dat is nog niet alles - de opwinding begint zelfs voordat de regatta van start gaat! ae36f0d2-49f6-4027-ad2d-3686ccb573ad
Op 12 juni trappen we de festiviteiten af met een luxueuze VIP Avond, waar meer dan 30 CIO's en digitale leiders uit Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland samenkomen. CIONET regelt je hotelovernachting en reis van/naar de regatta de volgende dag. Dit exclusieve evenement biedt een unieke kans om te netwerken met vakgenoten, inzichten te delen en waardevolle verbindingen te leggen in een ontspannen en elegante omgeving. Bereid je voor op het genieten van exquise culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen terwijl we de weg vrijmaken voor een onvergetelijk weekend van samenwerking en viering.

1687516826930Registreer je nu en zet koers naar een onvergetelijke ervaring!

Mis deze buitengewone gebeurtenis niet - registreer nu om je plek te verzekeren voor de CIONET LCL Regatta en VIP Avond. Of je nu een ervaren zeiler bent of nieuw bent in de sport, dit is jouw kans om samen te werken met mede-digitale leiders, de uitdagingen van de open zee te navigeren en koers te zetten naar nieuwe horizonten van succes. Maak je klaar om de zeilen te hijsen, de wind in je haren te voelen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen voor een avontuur zoals geen ander!

⛵ Interesse om als CIO / digital leader op de CIONET Nederland boot mee te varen? Neem contact op met Floortje Akkerman, CIONET Nederland. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen aan boord beschikbaar!

⛵ Interesse om dit jaar met jullie eigen boot mee te varen? Neem contact op met Marita Vleugel, CIONET Nederland.

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email