Choosing the Right SASE Solution for Your Hybrid Workforce - Fortinet

Published by Marita Vleugel
January 22, 2024 @ 10:16 AM

 

Choosing the Right SASE Solution for Your Hybrid Workforce

Het aanbieden van veilige, geauthenticeerde toegang tot kritieke applicaties en bronnen, ongeacht of medewerkers zich op kantoor bevinden, vanuit huis werken, of ergens daartussenin, is tegenwoordig een blijvende vereiste voor de meeste organisaties. Secure Access Service Edge (SASE) oplossingen bieden een betrouwbare en flexibele oplossing voor de permanente overgang naar een hybride, werk-van-overal (WFA) model. Deze oplossingen moeten veilige externe toegang, geavanceerde per-sessie en per-applicatie authenticatie, en beveiliging van ondernemingsniveau combineren in een enkele op de cloud gebaseerde oplossing die overal kan worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat dezelfde bescherming en prestaties worden uitgebreid naar externe werknemers zoals ze die ervaren bij het werken vanuit een traditioneel kantoor op locatie.
 
Kiezen van de juiste SASE-oplossing voor hybride werkplekken. Waar moet je op letten bij een moderne SASE-oplossing? Secure Access Service Edge (SASE) biedt een betrouwbare beveiligingsoplossing voor overal werken. Dit e-boek behandelt de impact van hybride werken op beveiliging, de verschillen tussen SASE-tools van verschillende leveranciers, en waarop te letten bij SASE-oplossingen.

Niet alle SASE-oplossingen zijn echter gelijkwaardig - toegang tot specifieke applicaties, beveiligingsfuncties en beveiligingseffectiviteit kunnen aanzienlijk verschillen. Voor organisaties met een hybride netwerk kan het toevoegen van nog een set technologieën om te beheren beperkte IT-middelen overweldigen, vooral wanneer ze proberen hun omgeving van begin tot eind te beheren om problemen te detecteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Organisaties moeten zorgvuldig verschillende essentiële mogelijkheden overwegen bij het evalueren van SASE voor hun omgeving.
 
Elke organisatie heeft tegenwoordig een snel groeiend aanvalsoppervlak vanwege meer hybride omgevingen, nieuwe connectiviteitsopties en extra bedrijfskritieke applicaties die in de cloud worden ingezet. Wat SASE echt betekent, is een betere manier om cybersecurity-technologieën te leveren door middel van een convergentie van cloud-software en netwerktools.
 
Download het rapport en lees meer over:
  • How Today’s Hybrid Workforce Impacts Cybersecurity 4
  • Taking a Single-Vendor SASE Approach 6
  • Choosing Your Solution: What to Look for 8
  • Working from Anywhere Without WorryAnalyst Report
Bij het kiezen van de juiste SASE-oplossing voor een hybride werkomgeving is het van belang om de unieke behoeften en uitdagingen van de organisatie in overweging te nemen. Door te focussen op veilige externe toegang, geavanceerde authenticatie, beveiliging van ondernemingsniveau en beheerbaarheid, kunnen organisaties een SASE-oplossing selecteren die hen effectief ondersteunt in de evoluerende wereld van hybride werkmodellen.
 

Powered by CIONET Netherlands business partner:
Logo Forinet blog

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email