Leergang Technology Leadership - volgende editie start 11 oktober 2024

Published by Marita Vleugel
August 17, 2023 @ 12:57 PM

Op vrijdag 11 oktober 2024 start weer een volgende editie van de inspirerende (nieuwe) Leergang Technology Leadership: Empowering the Next Generation of Digital Innovators (CIO, CDO, CTO, CxO).

Mogen we een plek voor jou reserveren? Zo ja, schrijf je dan nu in door een bericht te sturen naar marita@cionet.com of vraag de informatie aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deze intensieve opleiding vóór én door ervaren Chief Information Officers, waaronder de moderator (ad interim directeur ICT aan de Hogeschool Utrecht en voormalig CIO van ABN AMRO Clearing Bank) Eelko van Leeuwen, is speciaal ontworpen om jouw leiderschapsvaardigheden en technologische expertise naar een hoger niveau te tillen, zodat je klaar bent om jullie organisatie te leiden in het digitale tijdperk. Elke module sluit - naast de moderator een expert - een zeer ervaren CIO en thought leader aan, waaronder onder andere Corné Mulders, CIO Haga Ziekenhuis en voorheen UMC.
 

Voor wie is deze leergang bedoeld?

De leergang studiegroep bestaat uit 10 tot maximaal 15 digital leaders per leergang en is bedoeld voor professionals die willen doorgroeien en/of die verdieping binnen hun vakgebied en rol zoeken:
 • Als je doorgroeit als engineer: de leergang geeft je handvatten om de organisatie en business aspecten van de CIO rol te doorgronden;
 • Als je CIO wilt worden: dit is een onderdeel van je ‘loopbaan groeipad’. En je komt er via deze leergang achter in welk onderdeel jezelf nog verder kunt ontwikkelen;
 • Als je uit de business kant komt: deze leergang geeft een goed en duidelijk overzicht van alle aandachtsgebieden die je zult tegenkomen;
 • Na deze leergang weet je als digital leader, wat er van je verwacht kan worden en kun je het gesprek met je directie / board / CEO / COO / CFO / CRO aangaan.

Wat houdt deze leergang in?

Tijdens deze leergang:
 • Zullen we (jullie) IT-strategie, governance en architectuur behandelen, zodat je in staat bent om de IT-activiteiten naadloos af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen.
 • Je leert de nieuwste technologieën te integreren en te benutten om innovatie te stimuleren en concurrentievoordeel te behalen.
 • Daarnaast zullen we je voorzien van diepgaande kennis over IT-service management, digitale transformatie en risicobeheer.
 • Je leert hoe je effectieve IT-services kunt ontwerpen en beheren, terwijl je de naleving van wet- en regelgeving waarborgt.
Maar we gaan verder dan alleen technologie:
 • Onze leergang omvat ook leiderschap en communicatievaardigheden, evenals een sterke focus op business acumen.
 • Je zult je vermogen (verder) ontwikkelen om effectief te communiceren met belanghebbenden op alle niveaus en de waarde van IT te begrijpen voor de algehele bedrijfsprestatie.
Locatie
De 6 sessies van deze leergang zullen centraal op locatie in Nederland plaatsvinden bij BCN Utrecht, locatie Daltonlaan. Dit is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer én auto.
 
Tijdsinvestering
De leergang bedraagt 6 vrijdagmiddagen (4 uur) en zal maandelijks van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur plaatsvinden. Daarnaast ben je ongeveer 4 tot 6 uur per module bezig met de voorbereiding en/of uitwerking van een use case.
 
 • 11-10-2024 Module 1 - Introductie en de rol van de CIO
 • 22-11-2024 Module 2 - Innovatie en business-IT Alignment
 • 13-12-2024 Module 3 - Information Risk & Security
 • 31-01-2025 Module 4 - Architecture & Data
 • 28-02-2025 Module 5 - Technologie Governance en Organisatie
 • 28-03-2025 Module 6 - Leadership & cases bespreking
Ben je klaar om je leiderschapsrol te versterken? Meld je aan voor deze leergang en empower jezelf om de volgende generatie digitale innovators te worden en jullie organisatie naar een succesvolle (digitale) toekomst te transformeren!
 
Wil je meer info ontvangen en/of mogen we één van deze plekken voor jou reserveren? Stuur een bericht naar mij via marita@cionet.com.
 
Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email