Mis het niet: Fast Forward Insights Innovation 28 september 2023

Published by Marita Vleugel
July 06, 2023 @ 5:20 PM

Mis het niet: Fast Forward Insights  #Innovation

THE INNOVATION UNCONFERENCE: Innovating for Impact - Strategies for Disruptive Growth and Boardroom Success 
 
Voor digital leaders, CEO’s, innovatie managers en CIO’s is innovatie van cruciaal belang om succesvol te blijven in een steeds veranderende markt. Een innovatiestrategie is daarom essentieel om nieuwe kansen te creëren, marktposities te versterken en nieuwe inkomstenstromen te genereren. Het is belangrijk om niet alleen te focussen op productinnovatie, maar ook op proces- en businessmodelinnovatie om de concurrentie voor te blijven. Wat zijn de DO’s, DONT’s en meest belangrijke inzichten? We gaan hier tijdens de talkshows van Fast Forward Insights #Innovation op 28 september met experts over in gesprek.
 
Daarnaast gaan we met thought leaders in gesprek over Innovatie in de Boardroom, gezien dit een integraal onderdeel zou moeten zijn van elke boardroom. Het is belangrijk om een cultuur van innovatie te creëren waarin risico’s nemen wordt aangemoedigd en mislukkingen worden gezien als een kans om te leren en te groeien.
 
We gaan het ook met elkaar hebben over Innovatie en Sustainability, gezien deze hand in hand gaan. Bedrijven moeten zich bewust zijn van de impact die hun innovaties hebben op de maatschappij en het milieu. Door innovaties te ontwikkelen die duurzaamheid bevorderen, kunnen bedrijven niet alleen bijdragen aan een betere wereld, maar ook profiteren van nieuwe kansen op het gebied van milieuvriendelijke producten en diensten.
 
Digitalisering biedt ook nieuwe kansen voor innovatie. Het is dan ook belangrijk om te blijven investeren in digitale innovatie om relevant te blijven in onze steeds sneller veranderende digitale wereld. Maar wat zijn de nieuwste innovaties op dit gebied, ook denkende aan Artifical Intelligence, Robotisering, Smart Industry solutions, Edge Computing, Quantum Computing etc.
 
Het belooft een een inspirerende middag te worden waar innovatie en business samenkomen en meer dan 100 experts, digital leaders, CEO’s, innovatie managers met elkaar hier over in gesprek zullen gaan. We sluiten deze middag af met een gezellige netwerkborrel en smakelijk walking dinner: mis het niet! 

Fast Forward Insights #Innovation: ' Innovating for Impact: Strategies for Disruptive Growth and Boardroom Success ' is op donderdag 28 september om 12:30 uur welkom met lunch, waarna de talkshow en spice up (TedX) sessies starten om 13:30 uur. De netwerkborrel en walking dinner starten 17:15 uur in het inspirerende Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone te Haarlem.
 
 

The faces of #Innovation

NL20230928 FFI2 sprekers
 
 

FFI bp (4)
 

Powered by: CIONET Netherlands | 3D Makers Zone | Smart Industry | FME | Inergy

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email