Keeping Hackers Off Every Edge Fortinet

Published by Marita Vleugel
September 12, 2023 @ 2:37 PM

 

Keeping Hackers Off Every Edge

The data center, though essential, is no longer the primary location for corporate applications. Instead, applications can be
deployed anywhere.

De gebruikers van vandaag hebben een netwerk nodig dat hen in staat stelt om vanaf elke locatie en met elk apparaat verbinding te maken met elke bron.

Tegelijkertijd moeten datacenters en campusnetwerken opereren in een hybride IT-architectuur, waarbij ze samenwerken met next-generation branch offices, private en publieke multi-cloudnetwerken, thuiswerkers en cloud-based Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen.

Als gevolg hiervan staan ​​enterprise security teams onder enorme druk om volledige zichtbaarheid te bieden over een bewegend en gedistribueerd netwerkomgeving om elke gebruiker en elk device dat toegang heeft tot data, applications en workloads te beveiligen en te volgen. Dit biedt cybercriminelen een uitgelezen kans om uw netwerk vanaf the adge binnen te dringen. En eenmaal binnen kunnen ze grote schade aanrichten.

Helaas zijn de meeste traditionele beveiligingstools, zoals verouderde firewalls, niet ontworpen voor dit soort uitdagingen. Ze waren ontworpen als statische netwerk checkpoints waar workflows en gegevens zeer voorspelbaar waren. Maar die dagen zijn voorbij. Wat nu nodig is, is een hybride mesh-firewall (HMF) oplossing om next-generation firewalls over het netwerk en verschillende form factors te integreren om centraal beheer en gecoördineerde respons op bedreigingen mogelijk te maken. Deze oplossing moet assets en gebruikers overal beschermen, gedistribueerde oplossingen convergeren en consolideren om overhead te verminderen, beheer te vereenvoudigen en automatisering mogelijk te maken, en diensten en bandbreedte dynamisch schalen om aan voortdurend veranderende zakelijke eisen te voldoen.

Fortinet NL2023 Keeping Hackers Off Every Edge Fortinet (1)

 
Ontdek in dit eBook Keeping Hackers Off Every Edge waarom een hybride mesh-oplossing nodig is om #NGFWs te integreren in uw gedistribueerde netwerk.
 

 

Powered by CIONET Netherlands business partner:
Logo Forinet blog

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email