Terugblik CIONET CONNECT #PUBLIC talkshow en zomerse netwerkborrel met eregast Lourens Visser CIO Rijk

Published by Marita Vleugel
July 05, 2023 @ 3:51 PM

CIONET CONNECT #PUBLIC - terugblik op een gezellige zomerse netwerkborrel en interactieve talkshow met eregast Lourens Visser CIO Rijk

Dinsdag 27 juni vond de zomerse CIONET Nederland netwerkborrel en talkshow op het Scheveningse strand plaats, met eregast en winnaar van de European Digital Leader of the Year 2023 (Public Sector) awards Lourens Visser (CIO Rijk). "De European Digital Leader of the Year Award is een mooie erkenning voor de Public sector, niet alleen voor mij en voor het werk wat ik doe, want ik ben al een jaar of 13 CIO. Maar eigenlijk ook voor alle CIO's die in de Public Sector bij Ministeries of bij uitvoeringsorganisaties aan het werk zijn." aldus Lourens.

CIONET CONNECT Public 27 juni 2023 deelnemersHerman van Bolhuis (Founder CIONET Nederland) ging met Lourens en de aanwezige CIO's, Digital Leaders uit de overheid en het bedrijfsleven in gesprek over digitalisering en innovaties nu en in de komende jaren binnen de Rijksoverheid en vooral ook Lourens zijn rol als CIO Rijk hier in.

CIONET CONNECT Public 27 juni 2023 Lourens Visser en Herman van Bolhuis in gesprekLourens Visser is CIO Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Als Rijks CIO is Lourens verantwoordelijk voor de coördinatie van ICT en informatievoorziening bij het Rijk evenals de digitale strategie van de rijksoverheid. Daarnaast is hij voorzitter van het CIO beraad, waar de CIO’s van de ministeries en enkele grote uitvoeringsorganisaties in deel nemen.

De geanimeerde gesprekken werden afgesloten door een gezellige zomerse netwerkborrel. CIONET Nederland wenst iedereen een goede zomer!

Bekijk hier de aftermovie van deze sessie:

CIONET CONNECT Public 27 juni 2023 powered by

 

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email