CIONET LCL North Sea Regatta 2023: team Nederland winnaar door indrukwekkende vaardigheid en teamwork

Published by Marita Vleugel
June 30, 2023 @ 5:20 PM

CIONET LCL North Sea Regatta: samenkomst van 30+ Digital Leaders tijdens een culinaire VIP-Avond en zeilavontuur op de Noordzee

ae36f0d2-49f6-4027-ad2d-3686ccb573adOp een zonnige zomeravond verzamelden de digital leaders vanuit Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zich voor een exclusieve VIP-avond, compleet met een gastronomisch diner in de mooie Venetiaanse Gaanderijen in Oostende. Het was een avond van bruisende gesprekken en inspirerende verhalen van o.a. de Chief Innovation & Digital Officer Erwin Verstraelen van Havenbedrijf Antwerpen, waarin deze visionaire leiders hun ideeën en ervaringen deelden. Ze kwamen samen om te netwerken, te leren van elkaars successen en nieuwe vriendschappen te smeden, terwijl ze genoten van uitstekend diner en een uitstekende service.


1687516826930De volgende dag begaven de digital leaders zich naar de pittoreske haven van Nieuwpoort, België. Daar werden ze verwelkomd door het prachtige uitzicht op de glinsterende zee en de vrolijke kleuren van de regatta boten. Het was tijd voor een spannend avontuur op het water. De teams waren samengesteld en verdeeld over de boten, klaar om de uitdaging aan te gaan. De deelnemers hadden het getroffen met het weer, een zachte zon en goede wind zorgde voor een mooie vaardag. Alle deelnemers hadden er zin in en waren er klaar voor om deze regatta aan te gaan met diverse Europese digital leaders. Uiteraard onder kundige begeleiding van LCL en CIONET.

 

WhatsApp Image 2023-06-23 at 10.15.18

De regatta race was een intense strijd tussen de verschillende landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De NTT Ltd boot, met de Nederlandse delegatie van Digital leaders, team NTT Ltd en team CIONET Nederland aan boord, liet een indrukwekkende vaardigheid en teamwork zien. Ze navigeerden behendig door de golven en vochten tegen de wind om als eerste de finishlijn te bereiken. De vreugde en trots waren tastbaar toen ze de felbegeerde overwinning behaalden.

Om de succesvolle dag af te sluiten, werd er een gezellige netwerkborrel en BBQ georganiseerd. Onder het genot van verfrissende drankjes en smakelijke gerechten werden nieuwe connecties gelegd en bestaande relaties versterkt. De digital leaders deelden hun ervaringen en feliciteerden het winnende team, terwijl ze genoten van een ontspannen en feestelijke sfeer. Het was een onvergetelijke dag waarop niet alleen de regatta werd gewonnen, maar ook waardevolle verbindingen werden gesmeed tussen deze inspirerende Europese digital leaders.

Deze regatta race viel mooi samen met het Smart Ports Digital Leaders diner welke CIONET Nederland samen met NTT Ltd. in juni organiseerde over het optimaliseren van de logistieke supplychain binnen complexe organisaties zoals die bijvoorbeeld binnen een haven middels innovatieve technologieën zoals OT, Private 5G en Edge Computing.

Interesse om volgend jaar mee te varen? Neem contact op met Marita Vleugel (CIONET Nederland).

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email