FastForward Insights Beyond Digital Transformation 8 juni 2023

Published by Marita Vleugel
June 22, 2023 @ 1:01 PM

 

Terugblik Fast Forward Insights  #BeyondDigitalTransformation

CIONET kijkt terug op een inspirerende, interessante maar ook gezellige Fast Forward Insights #Beyond Digital Transformation: 'Navigating the Age of AI, Disruption and the New IT Landscape'.

Tijdens een interactieve Talkshow onder begeleiding van Herman van Bolhuis - Founder CIONET en FME bestuurslid - gingen zo'n  40+ Digital Leaders over trends rondom Data en AI in een steeds sneller veranderend IT-landschap.

Gastsprekers deze middag waren Maarten Reijgersberg (Founder RAUWcc), Daniel Erasmus (oprichter Newsconsole) en Hylke Visser (Director Neo4j). Ze gingen met elkaar en aanwezigen in gesprek over Data & AI en vooral over hoe deze data wordt gebruikt – ook qua privacy en security – gezien dit een steeds belangrijkere rol in de digitale transformatie speelt. Daarnaast zijn de snelle ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie (AI) zoals ChatGPT een belangrijke trend die CIO’s moeten overwegen. AI heeft het vermogen om processen te automatiseren en beslissingen te nemen op basis van deze grote hoeveelheden data. Dit kan leiden tot efficiëntie en kostenbesparingen, maar ook tot verlies van banen en nieuwe ethische dilemma's. Er zijn dus veel mogelijkheden, maar dus ook risico’s van AI en het is van belang deze technologie op de juiste manier implementeren in jullie bedrijf. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel en uitstekend walking dinner.

Fast Forward Insights #Beyond Digital Transformation: 'Navigating the Age of AI, Disruption and the New IT Landscape' was op donderdag 8 juni om 15:00 uur met netwerkborrel en buffet in het inspirerende Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone te Haarlem.

Powered by: CIONET Netherlands | 3D Makers Zone | Neo4j | Inergy

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email