Spice Up interview met Wolter Smit (TOPdesk) over het ontzorgen van CIO's middels o.a. Service Flux

Published by Marita Vleugel
July 11, 2023 @ 5:14 PM

Spice Up interview met Wolter Smit (TOPdesk) over het ontzorgen van CIO's middels o.a. Service Flux

Wolter Smit (CEO TOPdesk) en Herman van Bolhuis (Founder CIONET NL) gaan tijdens dit Spice Up interview in gesprek over hoe Service flux - een speciale benadering van servicemanagement- CIO's en digital leaders kan ontzorgen.

NL20230706 Spice Up Interview TOPdesk

 
Je team helpen om met weinig moeite en veel effect je processen te verbeteren. Elementen van best practices en frameworks als ITIL uitkiezen die voor jouw organisatie goed werken. Samenwerken om je doel te bereiken. En weten dat het niet meteen perfect hoeft te zijn. Dat is service flux in een notendop. 
 
Je richt je bij service flux niet op een strikte beheersing van de processen, maar je omarmt juist voortdurende transformatie en het aanbrengen van kleine, iteratieve verbeteringen in je dienstverlening. Meer weten? Lees verder op topdesk.com/nl/glossary/wat-is-service-flux/.
 
Daarnaast kan TOPdesk CIO's ondersteunen bij het optimaliseren van IT-serviceprocessen, het beheren van service level agreements, het effectief uitvoeren van wijzigingen, het beheren van IT-assets, het bieden van self-service mogelijkheden en het verkrijgen van waardevolle inzichten via rapportage en analytics.
 
Ga naar www.topdesk.com om meer over hetgeen TOPdesk digital leaders te bieden heeft te weten te komen.
 

Bekijk het interview op CIONET.TV (duur: 11 min) en raak geïnspireerd en geïnformeerd.


Powered by: CIONET | TOPdesk

undefined-Jul-11-2023-02-34-15-2327-PM

 

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email