CIO-diner over het gebruik van innovatieve technologieën zoals low-code platformen bij digitale transformatie

Published by Marita Vleugel
June 22, 2023 @ 1:35 PM

CIO-diner over hoe Digital Leaders innovatieve technologieën zoals low-code platformen kunnen inzetten bij Digitale Tranformatie

 

Afgelopen 23 mei kwamen zo'n 16 CIO's en digital leaders bijeen in het sfeervolle (Michelin-sterren) restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden van innovatieve technologieën zoals low-code platformen.

Gijs Bleeker, CIO bij Avebe, deelde deze avond zijn ervaringen over hoe zij in hun digitale transformatie gebruik maken van innovatieve technologieën, zoals low-code platformen en RPA, om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbeteren. Hoe passen ze deze technologieën toe en wat zijn de voordelen en uitdagingen zijn van deze transformatie? Menno Odijk, Field CTO bij Mendix deelde vanuit zijn expertise ook zijn kennis en kunde rondom dit onderwerp.

Avebe is een Nederlandse onderneming die aardappelzetmeel produceert met vestigingen over de hele wereld. Een interessant bedrijf vanwege hun digitale transformatie, samenwerking met externe partners, focus op duurzaamheid, complexe IT-architectuur en innovatieve aanpak.

Jeroen Kleinhoven (CIONET) was gastheer deze avond en ging met de aanwezige CIOs en digital leaders in gesprek rondom ervaringen en ‘lessons learned’.

Wil je meer weten over de uitkomsten van dit diner? Of heb je interesse om zo'n diner in de toekomst bij te wonen of zelf te organiseren? Neem contact op met Marita Vleugel (CIONET).

PHOTO-2023-05-24-07-32-35(2)

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email