Global Threat Landscape Report Fortinet

Published by Marita Vleugel
May 01, 2023 @ 11:12 AM

 

Global Threat Landscape Report

A Semiannual Report by FortiGuard Labs

Cyberdreigingen zijn een blijvend probleem en laten we eerlijk zijn, cybercriminaliteit is wellicht een van de meest winstgevende illegale bedrijfstakken ter wereld. De tactieken van de bedreigingen zijn steeds methodischer en innovatiever en oude methoden, die in de vergetelheid waren geraakt, herleven. Bovendien zijn de methoden gericht op het behalen van de Key Performance Indicators en Return on Investment, wat bijdraagt aan de motivatie om nieuwe en geavanceerde aanvalstactieken te ontwikkelen. Het blijkt dat als er nieuw geld verdiend kan worden, oude klassiekers opnieuw ingezet worden.

Post Card Banner Fortinet NL20230501
De experts van FortiGuard Labs benutten de wereldwijde aanwezigheid van Fortinet om voortdurend het Global Threat Landscape en de invloed van geopolitieke gebeurtenissen te monitoren. Dit rapport presenteert bevindingen en inzichten van zes maanden intensief onderzoek, inclusief aanbevelingen voor digital leaders en hun reports om hun organisaties beter voor te bereiden en te beschermen.

Lees het rapport voor een uitgebreid overzicht van de belangrijkste uitbraken in 2022 en voor real-time updates over het Global Threat Landscape.

Powered by CIONET Netherlands business partner:
Logo Forinet blog

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email