Spice Up interview met Spice Up interview met Hylke Visser (Neo4j)

Published by Marita Vleugel
March 24, 2023 @ 4:15 PM

Spice Up interview met Hylke Visser (Neo4j) door Herman van Bolhuis (CIONET)

Herman van Bolhuis (Founder CIONET NL) en Hylke Visser (Sales Director Neo4j) nemen de kijker tijdens dit Spice Up interview mee in de wereld van grafische databases.
 

Screenshot 2023-04-04 152954

Tegenwoordig investeren de meeste organisaties meer dan ooit in hun middelen om grafiekanalyses nauwkeurig te benutten om waardevolle inzichten te extraheren uit enorme, complexe hoeveelheden gegevens.
 
Neo4j is een van de meest populaire grafische databases die ontwikkelaars en datawetenschappers de meest geautoriseerde en verfijnde tools geeft om snel de huidige intelligente applicaties en slimme workflows te bouwen.
 
Neo4j gebruikt knooppunten, randen en eigenschappen om gegevens op te slaan als alternatief voor traditionele databases met rijen en kolommen. Het is het meest geschikt voor datatoepassingen en data-analyse. Neo4j is 's werelds grootste leverancier van schaalbare grafische technologie. Meer dan 75% van de Fortune 100 gebruikt Neo4j om hun connected data-applicaties van stroom te voorzien. Het dient als een symbool voor interpersoonlijke verbindingen. De Facebook Friend en Like relaties zijn de meest voorkomende voorbeelden.
 
Meer weten over wat Neo4j CIO's en digital leaders te bieden heeft? Meer info is te vinden op https://neo4j.com
 
Bekijk de hele video (12 min) en wordt geinformeerd en geinspireerd.

 


Powered by: CIONET | Neo4j

Neo4j-logo_color-2

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email