Spice Up interview met Spice Up interview met Jeroen van Hamersveld (NTT)

Published by Marita Vleugel
August 01, 2023 @ 9:45 AM

Spice Up interview met Jeroen van Hamersveld (NTT) door Herman van Bolhuis (CIONET)

Herman van Bolhuis (Founder CIONET NL) en Jeroen van Hamersveld (Managing Director NTT Ltd) nemen de kijker tijdens dit Spice Up interview mee in de wereld van NTT: wie zijn ze en wat kunnen ze voor digital leaders betekenen.

NL2023 NTT spice up

NTT Ltd. is onderdeel van NTT DATA, een IT-dienstverlener met een omzet van 30 miljard dollar. NTT Ltd. is een toonaangevende IT-infrastructuur en managed services provider dat 65% van de Fortune Global 500 en meer dan 75% van de Fortune Global 100 bedient.
 
NTT zorgt voor het fundament voor het edge-to-cloud netwerk-en connctivity-ecosysteem van organisaties en voorzien in mobiele en wireless netwerken, managed enterprise netwerken en een krachtig global IP netwerk. Daarnaast vereenvoudigen zwij de complexiteit van de workloads van hun klanten in multicloud-omgevingen en innoveren aan de edge van hun IT-omgevingen waar netwerken, cloud en applicaties samenkomen. Ze bieden infrastructuur op maat en zorgen voor consistente best practices in ontwerp en operaties in onze veilige, schaalbare en agile datacenters. Met het oog op een softwaregedefinieerde toekomst ondersteunen zij organisaties met platform gebaseerde infrastructuurdiensten.
 
Meer weten over hetgeen NTT digital leaders te bieden heeft? Meer info is te vinden op https://services.global.ntt/.
 
 Bekijk de hele video (18 min) en wordt geïnformeerd en geïnspireerd.

 


Powered by: CIONET | NTT DATA

GlobalLogo_NTTDATA_FutureBlue_RGB

 

Posted in:CIONET Netherlands

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email