Fast Forward Insights Talent over the War for (IT) Talent - 2 juni 2022

Published by Floortje
May 10, 2022 @ 12:03 PM

Fast Forward Insights Talent over the War for (IT) Talent - 2 juni 2022 

In een interactieve talkshow setting op topniveau in de 3D Makers Zone Studio (die tevens bij te wonen is via Zoom web conferencing en officieel field lab van de Smart Industry agenda van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) gaan experts, Digital Leaders, CIO's en academici uit de wetenschap, bedrijfsleven en technologie met elkaar in gesprek over het behouden, werven en ontwikkelen van IT talent. Gezien de huidige arbeidsmarkt is dit één van de grote onderwerpen die bij alle bedrijven, maar ook bij CIO's hoog op de agenda staat. Een aantal van de sprekers deze middag zijn:

  • Remco Brouwer - Senior Vice President Digital Transformation at Randstad Holding
  • David Savage - Group Technology Evangelist at Nash Squared
  • Artie Debidie - Chief Information Officer / Executive Vice President at KPN
  • Renzo Taal - Senior Vice President & Managing Director EMEA at UiPath
  • Martijn Aslander, Techfilosoof, internationale spreker, schrijver van boek 'Ons Werk is Stuk' & Digital Leader at Politie Nederland
  • Irma Jepma, Directeur Strategy, Sourcing, Cybersecurity & Change at Coöperatie VGZ
  • Lucas van Wees, Member of the Board WFPMA / Voorzitter Stichting Museum van Marken / Bestuurslid VNO/NCW MRA / Oprichter en voorzitter Human Capital Netwerk.
  • Wilbert Mulders, Global Co-creation and Innovation Lead at Randstad
  • Anders Søgaard - Chief Competence Officer, 7N
  • More TBC

Digital Leaders, CIO's en experts delen hun ervaringen, visie en kennis over trends en ontwikkelingen op het gebied van War for Talent. We gaan ook met elkaar in gesprek over de noodzaak om IT-talent te behouden, (data-gedreven) werven, maar ook het (verder) ontwikkelen op basis van o.a. wetenschappelijke inzichten. Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als op dit moment. Werk verandert, bedrijven veranderen en de skills die nodig zijn in deze tijd veranderen. Ook de technologische omgeving verandert sterk. RPA, Robotisering in het algemeen zorgen er wellicht voor dat de productiviteitsgroei weer omhoog kan gaan na een decennium van afnemende groei. Corona drukt ook de afgelopen twee jaar op de ontwikkelingen. Life & Work Balance staat vaker én hoger op de agenda en ook bedrijven passen werkomgevingen en werktijden aan.

De commissie Borstlap heeft vorig jaar al een aanzet gegeven tot een meer flexibele arbeidsmarkt, maar is dat voldoende? Kortom, het is vechten op de markt voor mensen. Vooral goeie mensen. Waar personeel al schaars is, zijn de talenten nog schaarser. Daar worstelen CIO’s en digital leaders ook mee: want hoe behouden zij talenten binnen hun team, maar ook hoe trekken zij nieuwe talenten aan? Vooral binnen de IT-sector wordt namelijk alles uit de kast getrokken om toptalent te lokken en te houden. Waar je vroeger met een vast contract en een leasebak nog de kikkers in de kruiwagen kon houden zit je tegenwoordig te twijfelen of je een vaste masseur naar de thuiswerkplek moet sturen. Fast Forward Insights #Talent gaat over al deze uitdagingen.

 

Meld je hieronder aan om fysiek deel te nemen aan FFWD #Talent in de 3D Makers Zone te Haarlem.
Aanmelden fysiek-1
 
 
Meld je hieronder aan om online deel te nemen aan de FFWD #Talent web conferentie. 
Aanmelden web-1

 

  • Donderdag 2 juni 2022 - van 12:30 uur (lunch/registratie), 13:30 uur (start programma met een 1,5 durende Talkshow die ook via web conferentie worden uitgezonden). Daarna volgt een LIVE workshop (fysieke deelnemers) tot 17:30 uur (netwerkborrel & walking dinner)

  • 3D Makers Zone | Haarlem is een officieel Smart Industry Fieldlab van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

  • Meld je aan voor de LIVE sessie (Talkshow + LIVE workshop of Web Conferentie (alleen Talkshow). Digital Leaders en CIONET leden kunnen zich (kosteloos) inschrijven.
  •  

ffwd-banner-2160x1080 2022 emailing met partners-3

 

No Comments Yet

Let us know what you think

Subscribe by Email