Persbericht: IT for Business en CIONET kondigen wereldwijd partnerschap aan

Published by Monika Rebala
August 04, 2022 @ 3:33 PM
IT for Business en CIONET, de twee internationale netwerkorganisaties voor digitale leiders, kondigen vandaag officieel een wereldwijd partnerschap aan.
 

IT for Business, opgericht in Frankrijk in 1966, werd in 2018 overgenomen door de Cho You Group. Het bestaat vandaag uit een mediaorganisatie en een serviceclub ten dienste van IT-executives. CIONET werd in 2005 door Hendrik Deckers in België opgestart en is uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 10.000 digitale leiders in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. 

"De samenwerking tussen onze organisaties voelt als een natuurlijke fit. Beiden helpen we IT executives en digitale leiders uit te blinken in hun job door gebruik te maken van een community of peers die expertise uitwisselen en elkaar ondersteunen. Uiteindelijk hebben ze allemaal te maken met dezelfde uitdagingen, zoals de digitale transformatie van hun organisaties, de zoektocht naar ecologische duurzaamheid en het beheersen van de Cloud", bevestigt Luc Hendrikx CEO van CIONET. 

"Bovendien stelt dit partnerschap CIONET in staat zijn aanwezigheid in Europa uit te breiden door de Franse markt te betreden. Frankrijk wordt het tiende Europese land waar we een lokale aanwezigheid hebben", aldus Hendrik Deckers, oprichter van CIONET. 

Aangezien de samenwerking IT For Business ook in staat zal stellen zijn diensten aan te bieden op andere markten binnen de EU en daarbuiten, kan elke organisatie haar geografische bereik uitbreiden en haar diensten en informatie aan een breder publiek aanbieden. Beslissingsnemers uit verschillende EU-landen, waaronder Chief Information Officers, krijgen op die manier de kans om samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Het partnerschap zal de hele IT-gemeenschap een hoogstaande, innovatieve ervaring bieden. IT for Business en CIONET zullen samen interactieve communicatie tussen sponsors en de wereldwijde gemeenschap van IT-executives vergemakkelijken in de vorm van gehoste evenementen in heel Europa. Dit zal nieuwe kansen bieden, waardoor bedrijven wereldwijd sterkere relaties kunnen aangaan en problemen efficiënter kunnen oplossen. De samenwerking zorgt voor een versterkt Europees team dat in staat is digital leaders wereldwijd te ondersteunen.

"CIONET en IT for Business hebben altijd gemeenschappelijke doelen en doelgroepen gehad. Deze samenwerking zal bijgevolg beide organisaties ten goede komen door onze voetafdruk uit te breiden ten behoeve van de wereldwijde IT-gemeenschap. Ik ben erg enthousiast om verder te gaan met dit partnership en om te zien hoe we als team de gemeenschap beter van dienst kunnen zijn," aldus Frédéric Ktorza, CEO IT for Business.


Omtrent CIONET: 

CIONET is de toonaangevende community van meer dan 10.000 digital leaders en IT executives in meer dan 20 landen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Door deze wereldwijde aanwezigheid orkestreert CIONET peer-to-peer interacties gericht op de belangrijkste business- en technologische kwesties van vandaag. CIONET-leden nemen jaarlijks deel aan meer dan duizend internationale en regionale live en virtuele evenementen, variërend van rondetafelgesprekken, programma's voor peer-to-peer uitwisseling van expertise, community-netwerkevenementen tot grote internationale bijeenkomsten. De leden zien CIONET als een onpartijdig en waardevol platform dat hen helpt beroep te doen op de wisdom of the (IT) crowd om expertise te verwerven, hun professionele ontwikkeling te bevorderen, IT-vraagstukken te analyseren en op te lossen en om resultaten binnen hun eigen organisatie te versnellen.


Omtrent IT for Business

IT for Business, voorheen 01 Informatique, is een Franse mediagroep  gericht op CIO's . Opgericht in 1966 om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van IT-leiders, werden de media-activiteiten in 2014 omgedoopt tot IT for Business om beter in te spelen op de veranderingen op de markt en het bredere publiek van digitale managers aan te spreken. Naast de publicatie van een tijdschrift heeft IT for Business een sterke online aanwezigheid met zijn website, itforbusiness.fr, en een community van ongeveer 10.000 volgers op de sociale netwerken (https://urlz.fr/fEqA). IT for Business organiseert ook maandelijkse conferenties met gasten-bedrijfsexperts en getuigenissen van klanten over de nieuwste uitdagingen waarmee de gemeenschap van CIO's en digitale leiders wordt geconfronteerd
IT for Business maakt deel uit van  de Cho You Group, een organisatie die content- en marketingdiensten levert aan 's werelds toonaangevende IT-bedrijven, zowel in Europa als in Noord- en Zuid-Amerika.

 

 

Posted in:CIONET Belgium

No Comments Yet

Let us know what you think

You May Also Like

These Stories on CIONET Belgium

Subscribe by Email