CIONET CONNECT ZOMERSE STRANDBORREL

27 juni 16:00 uur komen zo'n 40+ Digital Leaders bijeen tijdens CIONET CONNECT voor een zomerse netwerkborrel en talkshowsessie op het Scheveningse strand!
 
Deze sessie wordt in Scheveningen georganiseerd op een zomerse plek aan het strand bij Beachclub Atlantis. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage.

Herman van Bolhuis (Founder CIONET Nederland) gaat met CIO's, Digital Leaders en experts in gesprek over digitalisering en innovaties nu en in de komende jaren binnen de overheid.

Eregast deze middag is Lourens Visser, CIO Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Als Rijks CIO is Lourens verantwoordelijk voor de coördinatie van ICT en informatievoorziening bij het Rijk alsmede de digitale strategie van de rijksoverheid. Daarnaast is hij voorzitter van het CIO beraad, waar de CIO’s van de ministeries en enkele grote uitvoeringsorganisaties in deel nemen.

Lourens houdt zich bezig met alles wat binnen de rijksoverheid te herleiden is tot de thema's in de i-strategie: van arbeidsmarktproblematiek tot cyber security.

Deze CIONET bijeenkomst focussen wij ons op de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de Rijksoverheid. Hoe innoveren we binnen de overheid en hoe nemen we onze bestuurders en collega’s mee in die innovatie? ​

Kortom: voldoende stof voor een goed gesprek, wat wordt afgesloten met een gezellige zomerse netwerkborrel aan het strand!

Tafelgasten

CIONET CONNECT Conferentie

Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie.

Je kunt fysiek deelnemen in Scheveningen bij Beachclub Atlantis.

Beachclub Atlantis, Zaal Zeezicht, Strand Noord 52, 2586 ZZ Scheveningen