CIONET CONNECT HYBRIDE CONFERENTIE

31 maart komen zo'n 40+ Digital Leaders bijeen tijdens onze CIONET CONNECT hybride conferentie.
 
Deze sessie is online te volgen, maar het is ook mogelijk om in de 3D Makers Zone Studio in Haarlem de sessie LIVE bij te wonen.

Herman van Bolhuis (Managing Director CIONET Nederland) gaat met CIO's, thought leaders en experts in gesprek over digitalisering en innovaties nu en in de komende jaren binnen de overheid.

Dat digitalisering door de huidige omstandigheden versneld wordt, is niemand ontgaan. De overheid wil hier daarom extra focus op leggen. Op Prinsjesdag 2021 is duidelijk geworden dat IT een steeds belangrijkere rol gaat spelen in Nederland. De overheid blijft zich inzetten voor digitale toegankelijkheid, begrijpelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Burgers en bedrijven stellen andere eisen aan de dienstverlening en bedrijfsvoering van overheden: ze willen meer zelf bepalen en doen en vragen 24/7 digitale toegang tot overheidsdiensten, het liefst via de applicaties en systemen die ze gewend zijn dagelijks te gebruiken. Het is daarom van belang dat de overheid hier op inspeelt door te blijven innoveren.

Deze CIONET bijeenkomst focussen wij ons op de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen ICT en de overheid. Hoe innoveren we binnen de overheid en hoe nemen we onze bestuurders en collega’s mee in die innovatie? ​

Kortom: voldoende stof voor een goed gesprek! Meld je aan voor de sessie en geef aan of je er fysiek óf virtueel bij bent 31 maart.

Panelleden

Dit zijn de panelleden waarmee wij in gesprek gaan:

Programma

Donderdag 31 mart gaan we tijdens de CIONET CONNECT hybride conferentie met Nederlandse digital leaders vanuit de overheid in gesprek over de ontwikkelingen en innovaties binnen de overheid.

 

 

CIONET CONNECT Hybride Conferentie

Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie.

Je kunt fysiek deelnemen in het publiek in de 3D Makers Zone Studio te Haarlem.

Of je kunt virtueel via Zoom deelnemen.

Deze hybride conferentie is LIVE in de 3D Makers Zone te Haarlem óf via Zoom te volgen.

Partners