Liever voorkomen dan genezen; welke invloed heeft ransomware op de business continuïteit?

Een nieuw tijdperk van cyber criminologie is aangebroken, gelet op recente cases zoals bijvoorbeeld de targeted ransomware aanvallen bij de Universiteit van Maastricht, Apollo Vredestein en (de WastedLocker aanval bij) Garmin. Criminelen gaan steeds gerichter te werk en gebruiken steeds geavanceerdere methoden. Tegenwoordig hebben hackers - naast het stelen van bijvoorbeeld bedrijfsgegevens - een meer lucratieve vorm gevonden voor financieel gewin: complete bedrijven stilleggen en losgeld eisen.

In het huidige online tijdperk ontkomt geen enkel bedrijf eraan om er voor te zorgen dat de digitale beveiliging goed op orde is. Niemand wil immers dat zijn organisatie wordt platgelegd door cybercriminelen. Maar hoe werken criminele groepen op internet en hoe proberen ze bedrijven af te persen? Hoe zorg je er als Digital Leader voor dat jouw Cyber Security op orde is zodat de continuïteit van je bedrijfsvoering gewaarborgd is? En als er een incident heeft plaatsgevonden, hoe ziet de recovery er dan uit?

Tijdens de web conferentie op 24 september gaan we, onder het genot van een heerlijk glas Nederlandse en Belgische wijn, het gesprek aan met CIO’s en Security Experts.

Meld je vóór 18 september 2020 aan en ontvang jouw wijnpakket tijdig thuis!

Panelleden

We starten deze web conferentie met een paneldiscussie, waarna we in break-out discussiegroepen met elkaar in gesprek gaan.

Programma

We zullen starten met een paneldiscussie, waarna we tijdens een break-out discussiegroepen met elkaar in gesprek zullen gaan over 'Cyber in the new Normal'. Onder hte genot van een heerlijk glas goede Nederlandse én Belgische wijn zullen we vervolgens kennis, ervaringen en best practices delen over hoe Digital Leaders Cyber Security voor de organisatie kunnen optimaliseren om de organisatie te wapenen tegen (gerichte) ransomware aanvallen en zo de business continuïteit te borgen. Sharing is caring.

 

 

Registraties voor deze sessie zijn gesloten. Eind oktober/begin november wordt een 2e sessie georganiseerd. Wil je je hier alvast voor aanmelden? Stuur een bericht aan Marita Vleugel (CIONET) via marita@cionet.com.
-------------------------
Deze web conferentie is exclusief voor CIONET leden.
Nog geen lid? Meld je hier aan om lid te worden.

Web conferentie

Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je van ons de link naar de Zoom web conferentie.

Partners

Nog geen lid van CIONET?

Wij verwelkomen jou graag als nieuw lid bij onze wereldwijde community van CIO's en Digital Leaders!