Bespaar kosten en red de wereld

De Corona crisis dwingt ons allen om ongelooflijk creatief te zijn en onszelf én onze bedrijven opnieuw uit te vinden maar ook over hoe wij kosten en tijd kunnen besparen en daarmee uitgaven kunnen reduceren.

In deze Web conferentie onderzoekt CIONET hoe robots ons kunnen helpen businessprocessen rigoureus om te gooien en te optimaliseren. Maar ook hoe RPA er voor zorgt om grote achterstanden te managen, weg te werken en om te turnen naar winst en kostenbesparingen.

Nadat wij ons hebben verdiept in de ins en outs van RPA zal er tevens een leuke CIO (Nederland - Belgie) quiz plaatsvinden met geweldige prijzen. Meld u vóór 18 mei aan en ontvang uw bier & kaas quiz cadeaupakket!

Panelleden

We starten deze web conferentie met een paneldiscussie waarna wij tijdens break-outs in discussiegroepen met elkaar in gesprek gaan.

Programma

Wij zullen met een paneldiscussie starten waarna wij tijdens break-outs in discussiegroepen uit elkaar gaan om met elkaar in gesprek te komen over hoe wij de gevolgen van deze crisis kunnen veranderen in kansen. Sharing is caring.

 

 

Deze web conferentie is exclusief voor CIONET leden. Nog geen lid? Meld u hier aan.

Web conferentie

Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een bevestiging met een link naar de Zoom conferentie.

Partners

Nog geen lid van CIONET?

We verwelkomen u graag als nieuw lid van onze internationale CIONET community van Digital Leaders.