Na thuiswerken komt, ...

We zijn niet meer gebonden aan één locatie en werken hybride. Als we vanuit huis met een laptop kunnen werken, kan dat ook onderweg, vanaf een ander continent of vanuit een ander land. Tijdelijk, zoals digitale nomades dat doen, of vast. Medewerkers willen dat hun werkomgeving overal ter wereld digitaal benaderbaar is, zodat ze overal kunnen werken, wanneer ze maar willen. In de strijd om het juiste talent aan te trekken en te behouden, is gelimiteerd thuiswerken vaak niet flexibel genoeg meer. Net nu we het thuiswerken zo'n beetje onder de knie beginnen te krijgen, werpt dit weer nieuwe vragen op. Naast dat ze daar de juiste tooling voor nodig hebben, mogen we ook de afgesproken spelregels en de veiligheid niet vergeten. 

Gedurende deze CIONET ronde tafel, bespreken we een aantal sleutelvragen mbt veilige, efficiënte en betrouwbare digitale oplossingen die een mobiele en gedistribueerde workforce kunnen ondersteunen, maar ook de werkpraktijken en culturele elementen verbonden aan veilig werken waar je maar wil zoals: 

•    Hoe maak je data op een veilige manier toegankelijk op meerdere toestellen en platformen die je vaak niet volledig beheert?
•    Hoe bescherm je de digitale identiteit van je medewerkers?
•    Hoe zorg je dat werknemers hun productiviteit niet verliezen bij hybride werken?
•    Welke afspraken maak je met je medewerkers? Hoe vaak moeten ze naar kantoor komen, mogen ze in het buitenland zijn, wanneer moeten ze beschikbaar zijn als ze zich bijvoorbeeld in een andere tijdszone bevinden, ...?
•    Hoe meet je de user experience mbt hybride werken en hoe volg je dit op?

Sprekers

Programma

Deze ronde tafel is een uitstekende gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere verantwoordelijken voor de digitale werkplek en het beveiligen hiervan.

La Route

Ooievaarsnest 11, 2870 Puurs-Sint-Amands

La Route

La Route is gevestigd naast de oude spoorweg in Ruisbroek, in een prachtig gerenoveerde schuur. Culinaire verwennerij in een warm interieur staat hier centraal. De chef houdt ervan steeds verrassend uit de hoek te komen met streekproducten, klassiekers en pareltjes geïnspireerd uit de wereldkeuken.

In samenwerking met onze partner: