Banner high res The Future of Chainge 28 maart 2019 update

28 maart 2019 is de aftrap van de eerste "The Future of Food Chainge" bijeenkomst voor CxO's en Digital Leaders vanuit de Food en Agri branche.

Datum: Donderdag 28 maart 2019
Tijd:    14:30 uur - 18:15 uur met aansluitend een walking dinner.
Locatie 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem (Navigatie: Ingenieur Lelyweg 11 te Haarlem).
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein van de 3D Makers Zone.
Programma: 

Het thema is groei door digital, waarbij de focus ligt op ketensamenwerking 3.0 ofwel succesvol samenwerken op het gebied van digital in de keten, hoe doe je dat?

Het programma deze middag ziet er als volgt uit:

14.30 uur Ontvangst in 3D Makers zone in Haarlem
15.00 uur Welkom door Herman van Bolhuis (CIONET) en Richard Jacobs (Conclusion)
15.05 uur Korte introductie 3D Makers zone en ontwikkelingen rond IoT, Blockchain en 3D printers (Herman van Bolhuis)
15.10 uur korte introductie Conclusion Food & Agri (inclusief trends en focus) (Richard Jacobs)
15.20 uur programma, setting en introductie van de sprekers (Herman van Bolhuis)
15.30 uur Lan Ge, PhD en Sr scientist, Universiteit Wageningen over Food Risk, Resilience, transparantie, Blockchain en samenwerken
15.45 uur Round table discussie twee stellingen van Lan Ge
16.15 uur Healthy break
16.30 uur Jos Tholen, MBD en Business Development Manager JoinData over de kracht van transparantie in data en samenwerken
16.45 uur Round table discussie twee stelling van Jos Tholen
17.15 uur Healthy break
17.30 uur Marleen de Rond-Schouten, PhD en Director Innovation ForFarmers over succesvol innoveren met digital door samenwerking
17.45 uur Round table discussie twee stellingen van Marleen de Rond-Schouten
18.15 uur Wrap up Herman van Bolhuis en Richard Jacobs
18.30 uur Netwerkborrel en walking diner
19.30 uur Afsluiting

Thema:

Digitale innovatie in Food & Agri voor groei
De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat? Leiden nieuwe technologieën (IoT, Big Data en Blockchain), nieuwe producten en services en innovatieve businessmodellen ook tot meer succes en groei of juist niet? En hoe dan?

Sustainable, Healthy en Personal Food
Onder leiding van Herman van Bolhuis, Partner CIONET, Founder 3D Makers Zone en bestuurslid FME, gaan we deze middag in gesprek met thought leaders van o.a. Universiteit van Wageningen, JoinData en ForFarmers, over de ontwikkelingen en bijdrage van de digitale innovatie voor groei door meer Sustainable, Healthy en Personal Food.

De voedselketen gaat op de schop voor bijna alle partijen. De komst van Industry 4.0 en Big Data leiden tot nieuwe inzichten en nieuwe business modellen. Als we praten over de voedselketen van de toekomst is er meer nodig dan technologie alleen. Het gaat ook om samenwerking op basis van vertrouwen, draagvlak, transparantie en bovenal beleving: ketensamenwerking 3.0. CIONET en Conclusion maken zich sterk voor een community van bedrijven en organisaties om samen de basis te leggen voor deze nieuwe manier van samenwerken . CIONET en Conclusion organiseren dit jaar een aantal events onder de noemer “The Future of Food Chainge”. De volgende bijeenkomst staan gepland voor 27 juni en 31 oktober 2019. Noteer dit alvast in jouw agenda.


Sprekers deze middag zijn:

Conclusion spreker

 
Jos Tholen, Business Development Manager @ JoinData 'The future of Smart Farming' - samenwerking en verdere standaardisatie van data uitwisseling.

 

Lan Ge invite Future of Chainge

 
Lan Ge, Senior Scientist Risk and Resilience @ Wageningen Universiteit en ook blockchain lead voor Ministerie van LNV - Transparantie en veiligheid van de keten.Nederland Marleen de Rond-Schouten, Director Digital Innovation @ ForFarmers N.V. - visie en praktijk van digital innovation in de keten.

 

Organized by:

Footer

 

 

CIONET - de business community van, voor en door 660 Nederlandse en 7000 internationale CIO's en Digital Leaders - in samenwerking met Conclusion - één van de grote Nederlandse spelers in IT en Business die o.a. de Food en Agri branche adviseren en helpen bij hun digitale transformatie voor innovatie en groei.