Banner high res The Future of Chainge 28 maart 2019 update

28 maart 2019 is de aftrap van de eerste "The Future of Food Chainge" bijeenkomst voor CxO's en Digital Leaders vanuit de Food en Agri branche.Meld je hier aan!

Datum: Donderdag 28 maart 2019
Tijd:    14:30 uur - 17:30 uur met aansluitend een walking dinner
Locatie 3D Makers Zone te Haarlem
Thema: 

Digitale innovatie in Food & Agri voor groei
De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat? Leiden nieuwe technologieën (IoT, Big Data en Blockchain), nieuwe producten en services en innovatieve businessmodellen ook tot meer succes en groei of juist niet? En hoe dan?

Sustainable, Healthy en Personal Food
Onder leiding van Herman van Bolhuis, Partner CIONET, Founder 3D Makers Zone en bestuurslid FME, gaan we deze middag in gesprek met thought leaders van o.a. Universiteit van Wageningen, JoinData en ForFarmers, over de ontwikkelingen en bijdrage van de digitale innovatie voor groei door meer Sustainable, Healthy en Personal Food.

De voedselketen gaat op de schop voor bijna alle partijen. De komst van Industry 4.0 en Big Data leiden tot nieuwe inzichten en nieuwe business modellen. Als we praten over de voedselketen van de toekomst is er meer nodig dan technologie alleen. Het gaat ook om samenwerking op basis van vertrouwen, draagvlak, transparantie en bovenal beleving: ketensamenwerking 3.0. CIONET en Conclusion maken zich sterk voor een community van bedrijven en organisaties om samen de basis te leggen voor deze nieuwe manier van samenwerken . CIONET en Conclusion organiseren dit jaar een aantal events onder de noemer “The Future of Food Chainge”. De volgende bijeenkomst staan gepland voor 27 juni en eind oktober 2019. Noteer dit alvast in jouw agenda.


Kom deze middag in gesprek over de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie met o.a. deze sprekers: 

Conclusion spreker

 
Jos Tholen, Business Development Manager @ JoinData 'The future of Smart Farming'

 

Conclusion spreker (1)

 
Lan Ge, Senior Scientist Risk and Resilience @ Wageningen University & ResearchNederland  Marleen de Rond-Schouten, Director Digital Innovation @ ForFarmers N.V.

Organized by:

Footer

 

 

CIONET - de business community van, voor en door 660 Nederlandse en 7000 internationale CIO's en Digital Leaders - in samenwerking met Conclusion - één van de grote Nederlandse spelers in IT en Business die o.a. de Food en Agri branche adviseren en helpen bij hun digitale transformatie voor innovatie en groei.