About

Cloud innovations: Scaling up, Scaling down. Where’s the optimum for you?

Wegens de huidige gebeurtenissen kunnen Digital Leaders momenteel niet of nauwelijks fysiek met elkaar in gesprek. CIONET Nederland pakt het daarom anders aan! Wij gaan 2 april met Digital Leaders in gesprek tijdens de eerste Nederlandse virtuele CIONET LIVE conferentie van 14:00 uur tot 16:00 uur over 'Cloud innovations en Cloudstrategieën'.

Meld je aan voor het eerste virtuele CIONET LIVE event aankomende donderdag 2 april 2020 en stel daar jouw vragen rondom Cloud innovaties en Cloudstrategieën! Meld je aan door een mail te sturen naar Floortje.

In gesprek over de ins en outs van Cloud innovaties

Ruim tien jaar geleden had Gartner het over ’the end of the IT department as we know it’. Een decennium verder en deze voorspelling is in veel opzichten werkelijkheid geworden.

Veel organisaties denken in platformen waarin je als bedrijf participeert. IT infrastructuur management is dan ook veranderd in een datastrategie waar je als Digital Leader zoekt naar de beste manier om kosten efficiënt en met behoud van slagkracht naar de cloud te migreren.

Is de oplossing te vinden in een 'all cloud' strategie, een multi cloud strategie, een ‘movable cloud’ of een hybrid multi cloud strategie? Nagenoeg elke organisatie werkt tegenwoordig geheel of gedeeltelijk in de cloud.

  • Maar hoe bepaal je de cloudstrategie?
  • Hoe weet je welke cloudoplossing past?
  • Hoe houd je de multicloud beheersbaar en implementeer je bijvoorbeeld databeschermingsoplossingen die op slimme wijze op de uitwisseling van data anticiperen tussen verschillende clouds, private clouds, datacenters, public clouds en tussen public clouds onderling?

Er zal voldoende tijd voor vragen en discussie – heb jij handvatten om stappen te zetten in jullie cloudstrategie!

Speakers

Find out more about the speakers

Exclusief voor CIONET leden.

Nog geen lid? Vraag hier jouw lidmaatschap of extra informatie aan.

Premium Partners

Meer van CIONET Nederland weten?