Join us
Login

De 10e Golden Editie van de IT Leaders Cycling challenge: wederom een succes!

Published by Floortje Akkerman
September 12, 2021 @ 6:10 PM
 Een geslaagde 10e editie van de golden IT Leaders Cycling Challenge 2021!

Wij willen alle deelnemers van de 10e golden editie van de CONET IT Leaders Cycling Challenge 2021 van vrijdag 3 september bedanken! Wij vonden het een mooie en sportieve dag en hopen dat jij er ook met plezier op terug kijkt.
Elk jaar weet de organisatie weer een inspirerende spreker aan het evenement te verbinden, zoals Sunweb’s Iwan Spekenbrink, Leontien van Moorsel, Joop Zoetemelk of Ronde van Vlaanderen winnaar Niki Terpstra. Maar dit jaar stond niemand minder dan Douglas Ryder, Principal van Worldtour Team Qhubeka NextHash.
 
Foto's
Er zijn tijdens de IT Leaders Cycling Challenge foto's gemaakt door ex prof. wielrenner en wielerfotograaf Leon van Bon. Bekijk de foto's hier online.
 
De 11e editie staat in mei 2022 gepland! We bieden dan plek voor 10 sponsors teams; dus wil je met jouw team de boot niet missen bevestig dan nu je deelname aan jeroen.kleinhoven@cionet.com (een optie nemen kan t/m 31 december dit jaar)

Mocht je suggesties ter verbetering hebben zodat we er een nóg mooiere dag van kunnen maken volgend jaar. Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.

1-Sep-12-2021-04-19-59-77-PM 3

Deelname Business Gravelride van BizzyWheels & CIONET 24 september as
De BizzyWheels/CIONET Ride staat gepland op vrijdag 24 september, de startlocatie is wederom in Amerongen. Meer weten? Kijk hier.

Je kan de CIONET IT Leaders Cycling Challenge ook volgen op Strava! Volg ons hier. Bedankt en hopelijk tot de volgende IT Leaders Cycling Challenge gepland in mei 2022.

Posted in:CIONET Netherlands

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think