Join us
Login

CIONET CONNECT: The End of Agile: the role of Sourcing

Published by Floortje
March 02, 2021 @ 12:33 PM

The End of Agile: the role of Sourcing

Deze Nederlandse CIONET CONNECT web conferentie van 11 maart 16:30 uur staat in het teken van ‘The End of Agile: the role of Sourcing’. Oftewel, wat zijn de laatste trends rondom sourcing? Gaat COVID deels zorgen voor een refocus van bedrijven en krijgen agile teams minder ruimte?

Meld je aan

Gaat de selectie van leveranciers waarmee jouw organisatie samenwerkt anders worden? We menen een trend waar te nemen. Want waar outsourcing de afgelopen jaren rondom ecosysteem denken was gecentreerd, zien we nu een 'purpose driven’ aanpak opkomen. Is dit het eind van agile zoals we dat kennen? Tijdens deze virtuele sessie gaan wij met Digital Leaders hierover in gesprek. 

Bouke Hoving (CIO Business Banking & Retail Channels bij ING.) gaat in op hoe hij de (interne) sourcing van zijn organisatie vorm geeft. Dus een ‘inside out’ verhaal rondom sourcing.

Daarentegen gaat Gerwin Pol (Business Partner Director bij indysource) in de op de ‘outside in’ kant van dit thema. Welke trends en veranderingen ziet hij (als founder van een sourcing community zijnde) wat betreft de verandering van aanbod en strategie van externe leveranciers. 

Na een paneldiscussie gaan wij in break-out groepen uit elkaar om met elkaar én de panelleden verder in gesprek te gaan.

Kortom een interactief en informatief uur waarin je ook virtueel kunt netwerken en kennis uitwisselen met je Nederlandse vakgenoten!

Deze Nederlandse sessie vindt plaats tijdens het internationale CIOFEST. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om hier (voorafgaand aan of na) de Nederlandse sessie aan deel te nemen. Je hoeft je enkel hier online aan te melden voor de Nederlandse sessie om ook toegang tothet internationale programma toegang te krijgen! 

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think