Join us
Login

Monetizing fast-moving innovation: is the CIO at the Center?

Published by Marita Vleugel
February 18, 2021 @ 11:57 AM

De CIO als digitale strateeg

Donderdag 21 januari is CIONET met zo'n 40+ Digital Leaders tijdens de 'Monetizing fast-moving innovation' CIONET Web Conferentie - powered by Workday - samengekomen om met elkaar in gesprek te gaan over hoe zij hun organisaties klaarstomen voor toekomstige ontwikkelingen in deze turbulente tijden.

Jeroen Kleinhoven (CIONET) ging in gesprek met een aantal CIO's en experts die hun ervaringen en expertise deelden.

CIONET Web Conferentie 21 januari 2021 Monetizing fast moving innovation-1De CIO is niet langer de man of vrouw die enkel processen automatiseert en de boel draaiende houdt. Vandaag zit hij aan het roer om het bedrijf mee te laten evolueren en floreren in het steeds sneller veranderende digitale landschap. Dit weerspiegelt zich in nieuwe verwachtingen en uitdagingen. Waar voor de CIO in het verleden zaken als efficiëntie en processen aan de orde van de dag waren, zien we nu dat de CIO vandaag de dag zich vooral moet bezighouden met visie, digitale strategie en bedrijfsdoelstellingen. Dit weerspiegelt de bedrijfsbehoeften en marktbehoeften en zegt ook iets over het inherente vermogen om te veranderen en zich aan te passen. Een vermogen wat de meeste CIO's regelmatig hebben bewezen te bezitten.

Creatieve groeistrategieën bedenken voor een organisatie? Dat is een unieke job. De CIO combineert bedrijfskennis met diepgaande technologische expertise. De gekozen technologie biedt de organisatie voordeel en stelt de belangen van de gebruiker voorop. Slaagt hij daarin? Dan heeft elke laag van de organisatie er baat bij.

Deze huidige grote technologische golf dwingt CIO’s om een schaalbare, wendbare IT-architectuur neer te zetten. Hun hulpmiddelen? Cloud gebaseerde infrastructuur en andere flexibele platformen. Zo stomen ze hun organisatie klaar voor de toekomst.

Vooraf aan deze web conferentie hadden alle deelnemers tijdens een nieuwjaarborrelpakket ontvangen. Ter afsluiting hebben we virtueel met elkaar het glas geheven.

CIONET enWorkday bedanken de panelleden en deelnemers voor hun tijd én bijdrage aan deze web conferentie. Sharing is Caring! 

1-Feb-18-2021-10-38-45-26-AM

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en Digital Leaders van gedachten te wisselen over Cloud vraagstukken? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com om toegang te krijgen tot de online CIONET community App, onze web conferenties en andere bijeenkomsten.
Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think