Join us
Login

Liever voorkomen dan genezen; welke invloed heeft ransomware op de business continuïteit?

Published by Marita Vleugel
October 07, 2020 @ 11:47 PM

Terugblik Web Conferentie Cyber in the New Normal 24 september

Donderdag 24 september gingen 3 panelleden - Michiel Borgers (CIO Universiteit van Maastricht), Bjorn van Reet (CIO Kinepolis) en Frank Groenewegen (Chief Security Officer Fox-IT) met elkaar en ruim 60 Digital Leaders tijdens de CIONET Nederland België Web Conferentie 'Cyber in the New Normal' in gesprek over cyber security, (targeted) ransomware en business continuïteit.

Eén van de cases waar uitgebreid over gesproken is, was de targeted ransomware aanval eind 2019 bij de Universiteit van MaastrichtWant hoe werken criminele groepen online en hoe proberen ze bedrijven af te persen? Hoe zorg je er als Digital Leader voor dat jouw Cyber Security op orde is zodat de continuïteit van je bedrijfsvoering gewaarborgd is? En als er een incident heeft plaatsgevonden, hoe ziet de recovery er dan uit?

Naast goede inhoudelijke discussies rondom hebben de deelnemers - in plaats van de netwerkborrel die wij normaliter fysiek voor onze leden zouden hebben georganiseerd - een exclusief wijnpakket met een Belgische en Nederlandse wijn thuis ontvangen. We hebben de deelnemers uiteraard naar hun mening gevraagd:

CIONET Fox-IT Web Conferentie met Universiteit van Maastricht en KinepolisTijdens de web conferentie hebben we ook middels een aantal online polls gepolst hoe de Digital Leaders tegen een aantal zaken rondom cyber security & ransomware aankeken:
CIONET Fox-IT Web Conferentie met Universiteit van Maastricht en Kinepolis

CIONET Fox-IT Web Conferentie met Universiteit van Maastricht en Kinepolis

CIONET Fox-IT Web Conferentie met Universiteit van Maastricht en Kinepolis

Wij bedanken onze panelleden en deelnemers voor hun tijd én bijdrage aan deze web conferentie. Sharing is Caring!

Deze web conferentie is door CIONET georganiseerd en powered by Fox-IT.

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en Digital Leaders van gedachten te wisselen over Cyber Security, (Targeted) Ransomware en bedrijfscontinuïteit? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com om toegang te krijgen tot de online CIONET community App, onze web conferenties en andere bijeenkomsten.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think