Join us
Login

Succesvolle Web Conferentie Navigating the Cloud 4 juni

Published by Marita Vleugel
June 24, 2020 @ 8:15 AM

Terugblik Web Conferentie Navigating the Cloud - All you need is Everything 4 juni

Donderdag 4 juni kwamen zo'n 45 Digital Leaders tijdens de "Navigating the Cloud - All you need is Everything" CIONET Web Conferentie - powered by IBM - bijeen om met elkaar in gesprek te gaan over de kansen en bijkomende uitdagingen die de Cloud ze stelt.

Het was een dynamische virtuele conferentie waar thought leaders vanuit Schiphol, Wolters Kluwer, A.S. Watson en IBM met elkaar - maar ook tijdens de breakouts met vakgenoten - in gesprek gingen over hun ervaringen wat betreft de Cloud journey binnen hun organisaties.

Want uiteindelijk willen het allemaal, 'in control zijn', veilig alle bedrijf kritische processen managen, maar tevens flexibel blijven en je applicatie landschap zo inrichten dat je toekomstbestendig bent. De gesprekken gingen over Agile vs Control, over oplossingen on premise vs in the Cloud. En over hoe je de juiste toekomst bestendigde Cloud en Cloud native apps kiest.

De panelleden deze middag waren:

  • Sjoerd Blum, CIO bij Schiphol
  • Martin Wuite, Business Relationship Manager (CIO) bij Wolters Kluwer
  • Gerrit-Jan Steenbergen, Group Retail Technology Director (CIO) bij A.S. Watson
  • Zdravko Angelov, AI & Cloud expert bij IBM Watson&Cloud Platform

Na deze web conferentie hebben alle deelnemers aansluitend - tijdens de door CIONET georganiseerde wijnproeverij - het gesprek over de ins en outs van Cloud journeys in een virtuele sfeervolle setting nog even voorgezet onder het genot van een tweetal heerlijke wijnen.

Printscreen wijnproeverij 4 juni 2020

Wij bedanken onze panelleden en deelnemers voor hun tijd én bijdrage aan deze web conferentie. Sharing is Caring!

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en Digital Leaders van gedachten te wisselen over de (on)mogelijkheden van de Cloud? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com om toegang te krijgen tot de online CIONET community App, onze web conferenties en andere bijeenkomsten.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think