Join us
Login

VIRTUAL CIONET LIVE: Cyber Security: From dissatisfier to competitive advantage - dinsdag 9 juni 2020

Published by Floortje Akkerman
April 28, 2020 @ 4:37 PM

VIRTUAL CIONET LIVE: Cyber Security: From dissatisfier to competitive advantage - dinsdag 9 juni 2020

Dinsdag 9 juni van 14:00 tot 16:00 uur organiseert CIONET een virtuele CIONET LIVE bijeenkomst voor CIO’s en digital leaders over Cybersecurity anno 2020.

Want wat er ook aan de hand is in de wereld, de aandacht voor Cybersecurity mag nooit verslappen. Juist in onrustige tijden proberen cybercriminelen gebruik te maken van de situatie. Cybercrime en bedreigingen als ransomware, CEO-fraude en phishing liggen dan ook altijd op de loer. Cybercrime kan bedrijven echt op de knieën dwingen met soms miljoenenschade en fikse imagoschade tot gevolg.

Er zullen een tweetal paneldiscussie zijn met in elke ronde zo’n 3 CIO’s en Digital Leaders (professor/Cybersecurity experts) rondom de moderne aanpak en ervaringen met Cybersecurity.

Elke ronde wordt afgesloten met een virtuele break-out sessie waarin er een dilemma wordt voorgelegd en op die manier kennis wordt gedeeld.

Panelleden deze dag:


Tom de Haan
 - Chief Information Security Officer (CISO) bij Drechtsteden

 


Mary-Jo de Leeuw
, Program manager cybersecurity a.i. - Nederlandse Spoorwegen


 

Jessica Conquet, Global IT Security Officer - ABN AMRO Clearing Bank


mmmm
Bart Pieters, tot voorkort Chief Information Security Officer & Chief Privacy Officer bij Dienst Justitiële Inrichtingen, nu security adviseur bij CIO Rijk

Floor JasFloor Jas, Head of Trust & Security @ SURFnet

diederik perk

Diederik Perk, Threat Intelligence Advisor bij Fox-ITNa het verkennen van het Cybersecurity landschap vol weerbare digitale processen en een robuuste infrastructuren, mogen we onder begeleiding van een zytholoog leren proeven als een bierkenner en de biercultuur ontdekken!


Registreer je - mits je wil participeren aan de bierproeverij en 2 bijzondere biertjes thuis wil ontvangen(indien wonend in Nederland) - vóór 22 mei 2020.

Na het verkennen van het Cybersecurity landschap vol weerbare digitale processen en een robuuste infrastructuren, mogen we onder begeleiding van een zytholoog leren proeven als een bierkenner en de biercultuur ontdekken!

Datum:  dinsdag 9 juni 2020
Tijd:       14:00 uur - 16:00 uur

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen deze dag? Stuur dan een mail naar floortje@cionet.com om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think