Join us
Login

CIONET LIVE VIRTUAL CONFERENCE: Multi cloud strategy - donderdag 2 april 2020

Published by Floortje Akkerman
March 09, 2020 @ 4:53 PM

CIONET LIVE VIRTUAL CONFERENCE: Multi cloud strategy

Wegens de huidige gebeurtenissen kunnen Digital Leaders momenteel niet of nauwelijks fysiek met elkaar in gesprek. CIONET Nederland pakt het daarom anders aan! Wij gaan 2 april met Digital Leaders in gesprek tijdens de eerste Nederlandse virtuele CIONET LIVE conferentie van 14:00 uur tot 16:00 uur over 'Cloud innovations en Cloudstrategieën'..

Meld je aan voor het eerste virtuele CIONET LIVE event aankomende donderdag 2 april 2020 en stel daar jouw vragen rondom Cloud innovaties en Cloudstrategieën. Meld je aan door een mail te sturen naar Floortje.

Cloud innovations: Scaling up, Scaling down. Where’s the optimum for you?

Deze middag delen een aantal CIO's en Digital Leaders waaronder o.a. Bart Stofberg en Peter H.J. van Eijk hun kennis en ervaring rondom de (on)mogelijkheden van cloud-strategieën en cloud innovaties.

Ruim tien jaar geleden had Gartner het over ’the end of the IT department as we know it’. Een decennium verder en deze voorspelling is in veel opzichten werkelijkheid geworden.

Veel organisaties denken in platformen waarin je als bedrijf participeert. IT infrastructuur management is dan ook veranderd in een datastrategie waar je als Digital Leader zoekt naar de beste manier om kosten efficiënt en met behoud van slagkracht naar de cloud te migreren.

Is de oplossing te vinden in een 'all cloud' strategie, een multi cloud strategie, een ‘movable cloud’ of een hybrid multi cloud strategie? Nagenoeg elke organisatie werkt tegenwoordig geheel of gedeeltelijk in de cloud.

  • Maar hoe bepaal je de cloudstrategie?
  • Hoe weet je welke cloudoplossing past?
  • Hoe houd je de multicloud beheersbaar en implementeer je bijvoorbeeld databeschermingsoplossingen die op slimme wijze op de uitwisseling van data anticiperen tussen verschillende clouds, private clouds, datacenters, public clouds en tussen public clouds onderling?

Na deze interactieve middag – met voldoende tijd voor vragen en discussie – heb jij voldoende handvatten om stappen te zetten in jullie cloudstrategie!

Sprekers:

Bart-StofbergBart Stofberg - Organisatieveranderaar, visionair, vakman, essayist, presentator en innovator op het gebied van samenwerking en innovatie. Hij is tevens werkzaam als senior-adviseur bij Quint Wellington Redwood. Bart heeft onlangs een boek "Vertrouwen" uitgebracht over de vertrouwensfactor in veeleisende, wendbare tijden wat onmisbaar is in moderne organisaties. Onze omgeving is steeds veranderlijker en stelt hoge eisen. Organisaties zoeken naarstig antwoorden op de vraag hoe ze voldoende wendbaar en innovatief kunnen blijven. Vertrouwen maakt veel verschil. Ook rondom cloudstrategieën is vertrouwen essentieel wat betreft veiligheid van de cloud, vertouwen in publieke en private cloud service providers (csp), veiligheid van data en privacy etc.

Peter-van-Eijk-CIONET-LIVEPeter HJ van Eijk - Associate Professor Cyber Security and Cloud bij de Hogeschool van Utrecht. Peter is auteur en trainer op het gebied van cloud computing, virtualizatie en andere digitale infrastructuren. Hij is de auteur van de ITpreneurs Cloud Essentials Cloud cursus en leverde een bijdrage aan de Virtualization Essentials cursus. Peter heeft deze trainingen over de hele wereld gegeven. Peter werkt vaak met cloud providers, IT-afdelingen, softwareontwikkelaars, resellers, hosting providers en system integrators om te innoveren met cloud.

christian visser

Christian Visser - EMEA and Benelux CIO bij IBM
IBM is a leading cloud and cognitive solutions company. IBM Cloud provides the essential tools to get all benefits of cloud: build mission-critical applications once and run them on all leading public or private clouds with IBM’s hybrid multicloud platform.

 

Carsten-Klomp-CIO-HEMA-CIONET-LIVE-2-aprilCarsten Klomp, oud CIO bij de HEMA. De HEMA heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Carsten is verantwoordelijk voor de realisatie van deze digitale strategische transformatie. De digitale strategie van de HEMA is gebaseerd op een Agile aanpak en gericht op een model waarbij is gekeken naar drie pijlers: de klant, de kanalen en de organisatie. Een zeer belangrijke component in deze digitale transformatie is de overgang naar de cloud geweest.

Programma

14:00uur welkomst Zoom meeting
14:15 uur introductie & welkom door Herman van Bolhuis (CIONET) waarna een plenaire sessie met daaropvolgend virtuele break-out sessies zullen volgen.

Datum:  donderdag 2 april 2020
Tijd:       14:00 uur - 16:00 uur

Na deze interactieve middag – met voldoende tijd voor vragen en discussie – heb jij voldoende handvatten om stappen te zetten in jullie cloudstrategie!

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think