Join us
Login

CIONET LIVE: The engineering culture: It’s all about the people, isn't it? maandag 10 februari 2020

Published by Floortje Akkerman
January 13, 2020 @ 10:45 AM

Talent architecture: hoe trek je getalenteerde IT professionals aan en vooral hoe behoud je ze?

Meld je aan voor de CIONET LIVE bijeenkomst maandag 10 februari 2020 bij Randstad in Diemen! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je (kosteloos) aan door een mail te sturen naar Floortje of meld je via via de oranje aanmeld-button aan!

Het gevecht om competenties en talent” is begonnen en houdt voorlopig niet op. Zorg ervoor dat je de juiste talenten behoudt en nieuwe talenten aantrekt. Zorg voor een goede verdediging (aantrekkelijkheid van jou als werkgever) en aanval (nieuwe talent voor nieuwe dingen). Op naar een "engineering culture" voor ieder bedrijf. Zorg dan voor genoeg uitdaging. Zodat mensen blijven en je daarmee ook nieuw bloed kunt aantrekken.

Ook jij bent met jouw bedrijf volop in (digitale) beweging. Misschien moet je helpen om die beweging te stimuleren of zelfs voorop lopen bij de veranderingen. Maar hoe zorg jij ervoor dat jij dat volhoudt? En dat jouw team dat volhoudt? Sterker nog, hoe zorg je er voor dat jij en jouw team relevant blijven voor jouw bedrijf? Hoe zoek en bindt je de juiste talenten aan jouw bedrijf. Nieuwe talenten die weer iets toevoegen. Hoe kun je al die talenten koesteren om verder te komen, om te blijven leren, relevant te blijven en zelf een voorbeeldfunctie te vervullen bij al die razendsnelle veranderingen?

Essentieel is dat je de juiste mensen om je heen hebt, en dat die niet stilzitten maar juist professioneel en persoonlijk vooruit willen. Dat ze dat ook van jou verwachten. Dat je dan sterker en sterker wordt en alle zaken die op je af komen, weet in te passen of te pareren.

Maar hoe dan? Of: hoe kan dat nog beter?

Sprekers:

Rikkert Achtereekte


Rikkert Achtereekte, Business Development Manager bij Yacht -over 'market developments and dilemmas'.

 

Remco Brouwer
Remco Brouwer, Senior Vice President Digital Transformation bij Randstad - over 'Navigating through the ever changing world of work'.

 

Programma
14:00uur welkomst & netwerken
14:30uur introductie & welkom door Remco Brouwer (Randstad) and Herman van Bolhuis (CIONET) waarna een plenaire sessie met daaropvolgend rondetafelsessies zullen volgen.
17:30uur netwerkborrel

Datum:  maandag 10 februari 2020
Tijd:       14:00 uur - 17:30 uur en aansluitend borrel
Locatie: Randstad in Diemen

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET Live event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

You May Also Like

These Stories on CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think