Join us
Login

CIONET LIVE: Data economics – the balance between AI, Deep Learning, Privacy and Making Money - donderdag 12 december 2019

Published by Floortje Akkerman
October 30, 2019 @ 10:21 PM

Ben jij ook bij de CIONET LIVE bijeenkomst over "Data economics – the balance between AI, Deep Learning, Privacy and Making Money" op donderdag 12 december 2019?

Laat je verrassen door o.a. de Vice President Digital Transformation van KLM en de Innovatie Manager van KLM die ons een kijkje achter de schermen zullen geven hoe KLM de balans tussen bedrijfsdoelen, wettelijke kaders en nieuwe mogelijkheden bewaard.

Hef met ons het glas bij de laatste sessie van CIONET in 2019 en meld je (kosteloos) aan door een mail te sturen naar Floortje.

Data economics – the balance between AI, Deep Learning, Privacy and Making Money. You can choose any two. De focus of data bij bedrijven staat steeds meer centraal, maar hoe zorg je voor de balans tussen bedrijfsdoelen, wettelijke kaders en nieuwe mogelijkheden.

Toen CIONET 8 jaar geleden een sessie over Privacy en Identity management organiseerde was de belangstelling minder groot dan we toen hoopten. Privacy was iets voor bezorgde ouderen. Tegenwoordig staat het weer op de agenda van iedereen. Niet in de laatste plaats vanwege GDPR/AVG wetgeving. AI en Machine learning geeft ons mogelijkheden die ons ver buiten de wettelijke kaders brengen en daarmee kan je je bedrijfsprocessen snel en effectief verbeteren. Sneller, meer inzicht en meer omzet. Voor veel organisaties is het onophoudelijke zoektocht naar de nieuwe balans.

Sprekers: (more tbc)

Schermafbeelding 2019-10-29 om 15.54.56Liesbeth Oudkerk - Vice President Digital Transformation bij KLM Royal Dutch Airlines

Schermafbeelding 2019-10-29 om 15.54.56

Marianne IJff - IT Innovation & Product Manager Innovation bij KLM Royal Dutch Airlines

Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur interactief programma
17:30 uur netwerkborrel

Datum:  donderdag 12 december 2019
Locatie: Schiphol

(Nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om bij dit CIONET Live event met experts, CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar floortje@cionet.com.

CIONET LIVE sessies zijn alleen toegankelijk voor IT beslissers, CIO’s en Digital Leaders in functie. Bekijk hier de criteria.

Posted in:CIONET Netherlands

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think